Meniu
Coş de Cumpărături

Monstri. Un bestiar al bizarului

Monstri. Un bestiar al bizarului
-9 %
Monstri. Un bestiar al bizarului Editura Arthur
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
30,00 Lei
33,00 Lei

    Cristopher Dell

  • Editură: Arthur
  • Cod: afca
  • Autor(i): Cristopher Dell
  • Apariție: 2010
  • ISBN 978-973-124-506-5
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 192 pag. (coperta plastefiata lucios; cartonata | format 24x17)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Cea mai complexa si frumoasa enclopedie despre cele mai urate si bizare creaturi ale imaginarului. Publicata in coeditie cu Thames&Hudson, aceasta carte garanteaza un plonjeu in apele fantasticului!


Monstrii au fascinat oameni de formatii diverse, de la biologi la filozofi si de la istorici de arta la antropologi. Astazi, suntem napaditi de minotauri, zei cinocefali, varcolaci, centauri, harpii, monstri marini, extraterestri cu tentacule, sirene, troli, capcauni, diavoli, demoni si ciclopi. Toate culturile de pe pamant isi au monstrii lor specifici si, cu cat aflam mai multe despre ei, cu atat devin mai fascinanti. Povestea, obiceiurile, dietele lor curioase si modalitatile in care pot fi anihilati creeaza tabloul unei dezlantuiri de nestavilit a imaginatiei.


Ce spune despre omenire existenta monstrilor, fie ea si numai in mintile noastre? Cum au supravietuit ei timp de mii de ani si de ce sunt universali? De ce intalnim uriasi cu un singur ochi si in Japonia si in Grecia antica, sau dragoni si in Europa si in China? Sunt cateva dintre intrebarile la care cartea lui Christopher Dell incearca sa raspunda. Imbogatind informatiile propriu-zise cu o serie extraordinara de ilustratii bizare, Monstri ne ofera o istorie vizuala fascinanta a fiarelor care au zguduit omenirea, intalnite in arta si cultura, in legende si mitologii.

Dulciuri romanesti
-13 %
Editură: Triumf
7,00 Lei 8,00 Lei
Combaterea cartitelor din gradina
-10 %
Editură: Mast
9,00 Lei 10,00 Lei
Ghici ce-i în cutie
-13 %
Editură: Trei
34,00 Lei 39,00 Lei
Sensurile ascunse ale vieţii
-18 %
Editură: Trei
23,00 Lei 27,94 Lei
Padurea pigmeilor - Isabel Allende
-5 %
Editură: Humanitas
35,00 Lei 37,00 Lei
Poezii - St. O. Iosif
-20 %
Editură: Corint
9,60 Lei 12,00 Lei
Ursuletul Winnie Puh
-16 %
Editură: Arthur
29,00 Lei 34,34 Lei
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici