Meniu
Coş de Cumpărături

Natalie Portman. Fabule

Natalie Portman. Fabule
-9 %
Natalie Portman. Fabule Editura Pandora
Disponibilitate: La comanda
32,00 Lei
35,00 Lei

    Natalie Portman. Fabule

  • Editură: Pandora
  • Cod: panda
  • Autor(i): Natalie Portman
  • Apariție: 2020
  • 9786069783467
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 60 pag. (coperta normala)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Pandora M va prezinta o carte minunat ilustrata, publicata in colectia PanDA, care cuprinde trei fabule clasice repovestite cu intelepciune si talent de celebra actrita si activista NataliePortman. 

Povestite jucaus, prietenos si in armonie cu fermecatoarele ilustratii ale JanneiMattia, istorioarele pline de invataminte ale lui NataliePortman - Iepurele si Testoasa, Cei trei purcelusi si Soricelul de la tara si soricelul de la oras - alcatuiesc o carte minunata pentru biblioteca familiei si sunt ideale pentru a fi citite cu voce tare. 


 NATALIE PORTMAN este castigatoare a Premiului Oscar, regizoare, producatoare de film si activista, printre ale carei filme se numara Léon: The Professional, ColdMountain, Closer, V for Vendetta, episoade care preced seria Star Wars, A Tale of Love andDarkness, Jackie, Black Swan siThor: Love andThunder (in curs de aparitie). Nascuta in Ierusalim, este absolventa a Harvard University si traieste in Los Angeles, alaturi de familie.


Mama este cea care m-a facut sa ma indragostesc de limbaj, de animale si de arta. Ea a fost prima care mi-a citit, prima care m-a invatat respectul pentru toate fiintele, prima care a desenat impreuna cu mine si pentru mine si in continuare ma amuza inventand tot soiul de jocuri de cuvinte. Sunt atat de norocoasa ca acum face asta si pentru copiii mei. Natalie Portman


JANNA MATTIA s-a nascut si a crescut in San Diego. A primit diploma de ilustrator de entertainment la Laguna College of Artand Design, iar in prezent este creatoare de concept si animatie de film si ilustratii.. Creatiile sale pot fi vazute pe site-ul jannamattia.com.


Fabule reprezinta debutul editorial atat pentru NataliePortman, cat si pentru JannaMattia.


Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici