Meniu
Coş de Cumpărături

Noi suntem gradinarii - Joanna Gaines

Noi suntem gradinarii - Joanna Gaines
-24 %
Noi suntem gradinarii - Joanna Gaines Editura Pandora
Disponibilitate: La comanda
19,00 Lei
25,00 Lei

    Noi suntem gradinarii

  • Editură: Pandora
  • Cod: trei
  • Autor(i): Joanna Gaines
  • Apariție: 2020
  • ISBN: 978-606-978-257-6
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 40 pag. (coperta normala | format 23x27)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

# 1 NEW YORK TIMES BESTSELLER


În cartea Noi suntem grădinarii, Joanna Gaines și copiii ei povestesc despre primele lor încercări de a-și construi propria grădină. Familia Gaines ne împărtășește toate cunoștințele acumulate și modul prin care au învățat să crească o grădină fericită, trecând peste obstacole și eșecuri doar prin munca în echipă. La capătul acestei călătorii, au învățat că nu e întotdeauna ușor să încerci ceva nou, dar uneori cea mai mare răsplată vine atunci când te străduiești cel mai mult.


Puteți afla totul despre visul familiei Gaines de a deveni grădinari din cartea Noi suntem grădinarii – începând cu prima plantă oferită Joannei cadou de soțul ei, Chip. De-a lungul anilor, dragostea familiei pentru horticultură a înflorit în ceea ce este acum o grădină frumoasă, plină de viață.


Ilustrațiile Juliannei Swaney dau viață visului familiei Gaines cu acuarele pastelate și delicate, care vă invită să vă bucurați de frumusețea unei grădini înfloritoare.


Joanna Gaines este designer, om de afaceri și mamă a cinci copii. Împreună cu soțul ei, Chip, au transformat și au dat viață unor locuințe de vis în emisiunea "Fixer Upper" la care au ales să renunțe în anul 2018, după mai bine de 5 ani de la prima filmare, pentru a proteja intimitatea familiei de fanii din ce în ce mai insistenți. Însă telespectatorii români încă mai pot vedea emisiunile lor pe canalul de cablu HGTV.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici