Meniu
Coş de Cumpărături

Nu conteaza cat de bun esti, ci cat de bun vrei sa fii

Nu conteaza cat de bun esti, ci cat de bun vrei sa fii
-6 %
Nu conteaza cat de bun esti, ci cat de bun vrei sa fii Editura ART
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
31,00 Lei
33,00 Lei

    Paul Arden

  • Editură: ART
  • Cod: 1000
  • Autor(i): Paul Arden
  • Apariție: 2014
  • ISBN 978-973-124-607-9
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 128 pag. (coperta plastefiata lucios | format 12x17)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Fie ca esti freelancer sau manager, sau ca tocmai ai abandonat scoala, aceasta carte este de nepretuit pentru oricine aspira sa obtina succesul.


"Acum mai bine de șaptezeci de ani, Dumnezeu a creat, pentru propriul amuzament, un prototip uman, cu o minte desprinsă parcă din Edward Lear. Îngrijorat de ceea ce ar fi putut produce, a distrus totuși rapid mulajul și l-a aruncat. Rezultatul muncii sale a fost Paul Arden. Sclipitor, rău, fermecător, irascibil şi total neconvenţional. Un exemplar original, cu o forță şi energie extraordinare, binecuvântat cu un geniu creativ la care se adaugă un soi de simț comun care, ei bine, nu este câtuși de puțin comun." Roger Kennedy, Saatchi & Saatchi

Nu contează cât de bun eşti, ci cât de bun vrei să fii este un ghid despre cum să dai tot ce-i mai bun din tine. O "biblie" de buzunar pentru talentaţi şi pentru timizi care îţi spune cum să faci incredibilul credibil şi imposibilul posibil.

Deceniile în care s-a aflat în vârful uneia dintre cele mai competitive industrii l-au învăţat pe Paul Arden o grămadă de lucruri interesante pe care este dispus să ni le împărtăşească. Aflaţi, de pildă, din acest volum despre avantajul de a fi concediat şi de ce e deseori mai bine să nu ai dreptate decât să ai dreptate.

Veţi găsi răspunsuri originale şi logice la întrebările pe care ni le punem zi de zi. Multe dintre ele ni se par evidente când le citim, dar nu sunt oare toate întrebările uşoare atunci când ştim răspunsurile?
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici