Cod produs:  afca
Autor(i):  Erin Hunter
Editura:  ALL
Colectie:  Galaxia copiilor
Aparitie:  2018
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  356
Format:  13x20 cm
ISBN 978-606-796-037-2
27,00 Lei 29,90 Lei
Reducere 10%
 La comanda
    Distribuie pe Facebook  

Pisicile Razboinice vol.11: Amurg - Erin Hunter

Un nou episod din universul fantastic al Pisicilor Razboinice


 

Cartea a XI-a descrie cum decurge viata clanurilor de pisici dupa ce se instaleaza pe noile teritorii de pe malul lacului.

 

Seria NOUA PROFETIE surprinde destinul celei mai tinere generatii de pisici, urmasii razboinicilor din primele sase carti. Doua-Picioare – asa cum sunt supranumiti oamenii – au distrus padurea in care pisicile au trait de-a lungul timpului, obligandu-le astfel sa isi abandoneze teritoriile si sa porneasca in cautarea unor zone sigure. In cele din urma, s-au stabilit pe malul unui iaz sub forma de luna plina, inconjurat de dealuri impadurite si de povarnisuri stancoase.

 

Adaptarea la noile conditii creeaza si o multitudine de tensiuni care afecteaza echilibrul clanurilor. Pe de o parte, se contureaza pericole neasteptate de dincolo de umbrele amurgului, iar pe de alta parte se ivesc conflicte din interior. In ciuda tuturor previziunilor, vechii aliati se regrupeaza, raportandu-se unii la altii cu ostilitate.

 

In acest context in care ciocnirile dintre pisici se agraveaza pe zi ce trece, fiicele lui Stea de Foc sunt nevoite sa isi asume decizii extrem de dificile. Practic, hotararile pe care le iau in acest moment al aventurii lor fantastice vor influenta destinul Clanului Tunetului vreme de multe generatii. In plus, fanii seriei vor fi luati prin surprindere si de rasturnarea de situatie produsa de aparitia unui inamic ascuns. Oare membrii clanului vor avea curajul si puterea de a supravietui acestei provocari?