Meniu
Coş de Cumpărături

Viata secreta a albinelor

Viata secreta a albinelor
-8 %
Viata secreta a albinelor Editura Polirom
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
35,00 Lei
38,00 Lei

    Sue Monk Kidd

  • Editură: Polirom
  • Cod: afca
  • Autor(i): Sue Monk Kidd
  • Apariție: 2016
  • Colecție: Junior
  • ISBN: 978-973-46-6427-6
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 352 pag. (coperta plastefiata mat | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Roman ecranizat in 2008, intr-o productie cu Dakota Fanning, Alicia Keys si Paul Bettany in rolurile principale, in regia Ginei Prince-Bythewood.


 „Povestea unei tinere orfane care descopera ca dragostea poate fi gasita in cele mai neasteptate locuri.” (The Washington Post)


 Lily Owens are paisprezece ani si o singura prietena de cind mama ei nu mai e: o servitoare de culoare doldora de idei trasnite, Rosaleen. Sa fii afro-american in Carolina de Sud a anilor 1960 nu-i deloc usor, asa ca, in ziua in care Rosaleen nu mai poate rabda si ii insulta pe citiva rasisti inversunati din tinut, Lily se hotaraste: au sa fuga amindoua in oraselul Tiburon, unde s-ar putea sa existe ceva care sa lamureasca disparitia misterioasa a mamei. Gasesc adapost in casa unui trio excentric: trei surori afro-americane care cresc albine si se inchina la Madona Neagra. De acum, calatoria lui Lily poate sa inceapa.


„O carte fantastica, cu aura unui roman detectivistic si impregnata de magia povestilor cu fantome ale lui Joanne Harris.” (The Telegraph)


 „Capitolele danseaza pe marginea realismului magic si amesteca fabulosul cu realitatea, dind nastere unei calatorii minunate.” (Richmond Times Dispatch)


„O saga plina de caldura despre o tinara aflata in cautarea adevarului.” (Publishers Weekly)

FABULE - La Fontaine
-29 %
Editură: Corint Junior
5,00 Lei 7,00 Lei
DICTIONAR ENGLEZ-ROMAN (coperta cartonata)
-10 %
portretul unei doamne
-20 %
Editură: Corint
32,00 Lei 40,00 Lei
Dezvoltarea intuitiei - Shakti Gawain
-11 %
Colivia de aur
-7 %
Editură: Trei
42,00 Lei 45,00 Lei
Adio, MOG -  Judith Kerr
-12 %
Editură: Pandora
22,00 Lei 25,00 Lei
Tezaurul limbii romane - Victor Duta
-18 %
Editură: Andreas
13,94 Lei 17,00 Lei
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici