Meniu
Coş de Cumpărături

Povesti ca sa te iubesti mai mult. 35 de istorioare care cultiva respectul de sine - Alex Rovira, Francesc Miralles

Povesti ca sa te iubesti mai mult. 35 de istorioare care cultiva respectul de sine - Alex Rovira, Francesc Miralles
-8 %
Povesti ca sa te iubesti mai mult. 35 de istorioare care cultiva respectul de sine - Alex Rovira, Francesc Miralles Editura Humanitas
Disponibilitate: La comanda
36,00 Lei
39,00 Lei

    Alex Rovira, Francesc Miralles

  • Editură: Humanitas
  • Cod: afca
  • Autor(i): Alex Rovira, Francesc Miralles
  • Apariție: 2021
  • ISBN 978-973-50-6846-2
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 176 pag. (coperta normala | format 17x23)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Alcatuita din versiuni moderne ale unor povesti traditionale din diferite culturi, aceasta carte le ofera copiilor o calatorie amuzanta, plina de imaginatie, in adancul propriului suflet.


„Ne-am hotarat sa publicam cartea de fata pentru ca parintii sa poata impartasi cu copiii lor aceste povesti menite sa-i faca sa reflecteze asupra valorii personale si asupra dreptului de a fi fericiti asa cum sunt, nu asa cum se asteapta lumea sa fie. Fiecare dintre aceste povesti ilustreaza un aspect important al procesului de edificare a stimei de sine, care, ca un far calauzitor, le va arata celor mici calea de urmat pentru a deveni adulti siguri pe ei, independenti si toleranti – fata de sine si fata de ceilalti. Iti multumim ca ne ajuti sa sadim semintele unei lumi mai frumoase, mai bune si mai responsabile.“ (ALEX ROVIRA, FRANCESC MIRALLES)


Include un ghid al celor 12 chei ale stimei de sine la copii O carte terapeutica: intarirea stimei de sine este cea mai buna aparare impotriva bullying-ului.


ALEX ROVIRA (n. 1969, Barcelona) este licentiat in economie, autor de succes de carti de self-help si conferentiar. Tine seminarii de economie la Escuela Superior de Administración y Dirección de Empresas. In 2009 a primit, impreuna cu Francesc Miralles, Premiul Torrevieja pentru romanul Última respuesta. Cartile sale s-au vandut in peste 8 milioane de exemplare.


Scriitor, jurnalist si muzician, FRANCESC MIRALLES s-a nascut in 1968 la Barcelona. A urmat initial cursuri de jurnalism la Universitatea Autonoma din Barcelona, abandonate dupa patru luni, apoi de filologie engleza, la care a renuntat dupa terminarea anului trei pentru a calatori, si astfel a ajuns sa traiasca pentru o vreme in Croatia si Slovenia in timpul razboiului iugoslav, experienta redata in Café Balcanic (2004). Revenit la Barcelona, a studiat germana la Universitatea Centrala.


Dupa absolvire, a facut un masterat in editare. A coordonat colectii de dezvoltare personala, semnand si cateva lucrari sub pseudonim, experienta reflectata in primul sau roman, Barcelona Blues (2005).


Dupa ce a obtinut Premiul Gran Angular 2001–2002 cu romanul pentru tineret Un haiku per a l’Alicia, a hotarat sa se dedice scrisului. Francesc Miralles a publicat de-a lungul timpului o mare varietate de lucrari de fictiune si non-fictiune – romane, carti de dezvoltare personala, carti pentru copii si tineret, thrillere –, singur sau in colaborare, unele fiind recompensate cu premii de notorietate si traduse in 50 de tari.


In 2007 i s-a acordat Premiul Columna Jove pentru romanul pentru tineret Interrail.


Publicat in 2008, romanul Cel mai frumos loc din lume e chiar aici (El mejor lugar del mundo es aqui mismo; Humanitas Fiction, 2017), scris impreuna cu Care Santos, a cunoscut deja traduceri in peste 20 de tari.


In 2009 a primit, impreuna cu Alex Rovira, Premiul Torrevieja pentru romanul Última respuesta. Cei doi au mai semnat cateva carti vandute in sute de mii de exemplare si traduse in peste 15 limbi.


Impreuna cu Héctor Garcia (Kirai), Miralles a publicat numeroase bestselleruri, intre care Ikigai: Secrete japoneze pentru o viata lunga si fericita (Humanitas, 2017), Metoda ikigai: Secrete japoneze pentru a-ti descoperi adevarata pasiune si a-ti atinge telurile in viata (Humanitas, 2019) si Ichigo-ichie: Arta japoneza de a te bucura de fiecare clipa (Humanitas, 2020). Dintre romanele sale, de mare succes la public s-au bucurat Iubire cu „i“ mic (Amor en minúscula, 2006; Humanitas Fiction, 2017), tradus in peste 30 de limbi, si continuarea sa din 2014, Wabi-Sabi (Humanitas Fiction, 2018), precum si Biblioteca de pe Luna (La biblioteca de la Luna, 2019; Humanitas Fiction, 2020).


Francesc Miralles colaboreaza cu El Pais Semanal, MenteSana si Radioul National Spaniol si sustine ateliere de dezvoltare personala in toata lumea.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici