Meniu
Coş de Cumpărături

Priveste-ma cum cad

Priveste-ma cum cad
-7 %
Priveste-ma cum cad Editura Trei
Disponibilitate: La comanda
42,00 Lei
45,00 Lei

    Priveste-ma cum cad

  • Editură: Trei
  • Cod: trei
  • Autor(i): Mons Kallentoft
  • Apariție: 2020
  • Colecție: Fiction Connection
  • ISBN: 978-606-40-0801-5
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 488 pag. (coperta normala | format 13 x 20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

“O poveste care te marcheaza profund.” - Library Journal


De la autorul bestsellerurilor Sacrificiul din miezul iernii si Vara fatala


Povestea unui tata care isi cauta cu disperare fiica iubita si o incursiune dincolo de aparenta sclipitoare a unei destinatii turistice de vis.

Au trecut trei ani de cand Emme, fiica in varsta de 16 ani a lui Tim Blanck, a disparut in timpul unei excursii in Mallorca. Tim si-a promis ca nu va inceta niciodata sa o caute, o promisiune care i-a distrus casnicia si l-a facut sa se stabileasca in Palma, unde a inceput sa lucreze ca detectiv particular.

Cand e insarcinat sa o urmareasca pe sotia unui bogatas, banuita de infidelitate, Tim e atras pe neasteptate intr-o lume a coruptiei si a lacomiei fara scrupule. Acolo, descopera o pista care l-ar putea duce la Emme. Riscandu-si viata, Tim se va arunca in lupta pentru aflarea adevarului despre ceea ce s-a intamplat cu fiica sa.


„Kallentoft aduce un suflu plin de prospetime si de forta in literatura politista scandinava.” - The Washington Times


„Un roman complex, zguduitor.” - Kirkus Reviews


Mons Kallentoft (n.1968) este un jurnalist si scriitor din Linköping, Suedia, cunoscut pentru amestecul neobisnuit de realism si fantastic, analiza psihologica fina si insertii poetice din cartile sale.

A debutat in 2001 cu Pesetas, pentru care a primit Premiul pentru cel mai bun roman de debut din partea Asociatiei scriitorilor suedezi.

Kallentoft a facut trecerea la genul crime in 2007 cu romanul Sacrificiul din miezul iernii (vandut doar in Suedia in peste 300 000 de exemplare). A initiat astfel o serie ce avea sa devina celebra si care o are in centru pe politista Malin Fors, una dintre eroinele cele mai indragite din literatura politista scandinava. Seria Malin Fors se bucura de un succes rasunator peste tot in lume.

In 2014, Kallentoft a inceput, in calitate de coautor, inca o serie crime incendiara, de data aceasta avandu-l drept protagonist pe inspectorul de politie Zack Herry, al carui destin are ecouri din mitul lui Hercule.


Priveste-ma cum cad face parte dintr-o duologie a carei actiune e plasata in Palma de Mallorca.


La Editura Trei, de acelasi autor au aparut: Vara fatala si Sacrificiul din miezul iernii.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici