Meniu
Coş de Cumpărături

Proiectul autenticitatii - Clare Pooley

Proiectul autenticitatii - Clare Pooley
-10 %
Proiectul autenticitatii - Clare Pooley Editura Trei
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
44,00 Lei
49,00 Lei

    Clare Pooley

  • Editură: Trei
  • Cod: trei
  • Autor(i): Clare Pooley
  • Apariție: 2020
  • Colecție: Fiction Connection
  • ISBN: 978-606-40-0774-2
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 416 pag. (coperta normala | format 13 x 20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

„O poveste superba cu un mesaj puternic, perfect pentru timpurile noastre." - Jill Santopolo, autoarea bestsellerurilor Mai presus de cuvinte si Lumina pe care am pierdut-o


Un caiet verde aduce laolalta sase straini, intre care se infiripa prietenii neasteptate si iubiri profunde.

Julian Jessop, un artist septuagenar excentric si solitar, crede ca oamenii nu sunt sinceri unul cu altul. Dar daca lucrurile ar sta altfel?

Julian incepe sa scrie adevarul despre viata sa intr-un caiet verde pe care il lasa in cafeneaua lui preferata. Monica, proprietara cafenelei, gaseste caietul, noteaza la randul sau cateva marturisiri personale si il lasa in barul de vizavi. In scurt timp, caietul circula, iar cei care isi spun povestea in paginile lui vor ajunge sa se cunoasca in cafeneaua Monicai.


Galeria de personaje din Proiectul Autenticitatii – printre care fermecatorul Hazard, care jura ca va deveni abstinent, Alice, fabuloasa mama de pe Instagram a carei viata reala e mult mai putin implinita decat cea virtuala, precum si toti ceilalti prieteni ai lor – alcatuiesc o poveste care este, pe rand, ciudata si amuzanta, nespus de trista si dureros de adevarata.


O lectie despre curajul de a te arata fara masca – ceea ce nu este atat de inspaimantator cum pare. Dimpotriva, aceasta poate fi fericirea.


„Proiectul Autenticitatii e o lectura extrem de placuta si de reconfortanta." - USA Today


„Un roman incantator, care abordeaza cu naturalete subiecte dificile." - Kirkus Review


„O poveste frumoasa si edificatoare despre cum ne cream propria identitate." - Publishers Weekly


„Clare Pooley vorbeste despre rasplata pe care o primesti atunci cand te arati asa cum esti, cu bune si cu rele." - People


„Un amestec savuros de personaje memorabile, relatii complexe, incurcaturi amuzante si nenumarate intorsaturi de situatie. In cazul in care cafeneaua Monicai ar exista in realitate, m-as opri acolo in fiecare zi." - Laurie Frankel, autoarea bestsellerului Adio, deocamdata


„Ingenios si tulburator, romanul lui Pooley vorbeste deschis despre cum denaturam cu totii adevarul despre noi. O carte care te pune pe ganduri." - Sophie Kinsella, scriitoare


Clare Pooley a lucrat timp de 20 de ani in lumea trepidanta a publicitatii inainte de a deveni mama cu norma intreaga. A absolvit Newnham College, Cambridge, cu o diploma in economie.

In 2015, a creat blogul, Mummy was a Secret Drinker, unde a inceput sa scrie sub pseudonim despre viata ei dupa renuntarea la alcool.

A debutat cu The Sober Diaries, o poveste care descrie primul sau an de abstinenta si cum a iesit invingatoare in lupta cu cancerul de san.

Proiectul Autenticitatii, debutul sau in fictiune, a fost tradus in 16 limbi.

Pooley scrie in bucataria ei din Fulham, Londra, unde locuieste impreuna cu sotul, cei trei copii, un catel si un arici pitic african.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici