Meniu
Coş de Cumpărături

Prietenia dar divin

Prietenia dar divin
-16 %
Prietenia dar divin Editura
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
29,00 Lei
34,65 Lei

    Petre Varlam

  • Cod: varlam
  • Autor(i): Petre Varlam
  • Apariție: 2015
  • ISBN 978-973-0-18404-4
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 316 pag. (coperta normala | format 15 x 21 )
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Petre Varlam este cel de numele caruia se leaga de-a lungul a peste 40 de ani, proiectarea si functionarea actualului Centru de televiziune, realizarea si modernizarea bazei productiei de filme 16 mm a televiziunii si a bazei de transmisii, inclusiv prin satelit. Coautor la publicatiile: Tehnica imaginii a/n in Televiziune si Cinematrografie - 1971, Managementul Televiziunii - 2001, Televiziunea in era digitala - 2007 si autor al lucrarilor: Ganduri alese despre fericire - 2009 si Investitia in spiritualitate - 2011.


Fiinta esentialmente sociala, omul primeste ca dar, din partea speciei sale, atat prin mostenire ereditara cat si prin efort educational, o zestre de aptitudini si predispozitii care il fac apt sa intre in rezonanta cu semenii pe toate cele trei paliere ontologice ale fiintei sale (bio-psiho-social), fapt evident din chiar primele clipe de viata.

Cum se produce aceasta fascinanta apropiere intre oameni, pe care o numim atat de frumos - prietenie, prin ce miracol aceasta minunata legatura poate rezista chiar si o viata de om, de ce urmeaza, adesea, un drum atat de sinuos si imprevizibil si, mai ales de ce slabeste si dispare lasand, adesea, in urma ei, regrete si suferinta.

La toate aceste intrebari, autorul reuseste sa ofere raspunsuri pertinente ce vin sa satisfaca curiozitatea cititorului, indeosebi celui tanar, dornic de a savura din plin acest gen de relatii sociale frumoase si benefice, curate si trainice intr-o lume in care, numai daruind primesti, numai iubind poti fi iubit, lume in care, alternativele la prietenie - egoismul si izolarea - iti pot inchide drumul spre implinirea menirii tale si aspiratiei tale spre fericire.


prof. dr. Adrian Pana

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici