Cod produs:  1000
Autor(i):  Daniel Cole
Editura:  Trei
Aparitie:  2017
Tip Coperta:  paperback cu supracoperta
Nr. Pagini:  456
Format:  13x20 cm
ISBN: 978-606-719-928-4
37,00 Lei 39,00 Lei
Reducere 5%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Ragdoll. Ultima ta zi

BEST SELLER INTERNAȚIONAL


Primul roman din seria Detectiv William Fawkes


„Un thriller excepțional, care-ți taie răsuflarea." - M. J. Arlidge 


„Pentru fanii lui Robert Galbraith și Clare Mackintosh." - Library Journal


William Fawkes, un detectiv controversat căruia i se spune Lupul, tocmai s-a întors la post să preia o anchetă incitantă, după ce fusese suspendat pentru agresarea unui suspect. 

Când fosta sa parteneră, agenta Emily Baxter, îl cheamă la locul unei crime, Fawkes e sigur că acesta este cazul pe care îl aștepta: cadavrul este alcătuit din părți dezmembrate aparținând trupurilor a șase victime, cusute laolaltă ca o păpușă de cârpe – presa îl numește Ragdoll. 

Fawkes primește misiunea de a afla cine sunt victimele, dar ancheta ia o turnură neașteptată și riscantă când fosta sa soție primește o listă cu șase nume și datele la care Ucigașul Ragdoll plănuiește să atace. 

Iar ultimul nume de pe listă este Fawkes. 

Vor reuși Fawkes și Baxter să prindă criminalul și să salveze următoarele victime, când fiecare mișcare le este urmărită?


"Cu un ritm susținut, romanul de debut al lui Cole, deși spune o poveste macabră, e impregnat de mult umor negru și aduce un suflu nou genului polițist britanic." - Library Journal


"O lectură incitantă, de o complexitate psihologică aparte." – Booklist


"Un roman de debut foarte puternic. Cole folosește tensiunea tot mai intensă și misterul din jurul identității criminalului pentru a crea o poveste care te prinde de la prima pagină." - Publishers Weekly


Daniel Cole a fost paramedic și a lucrat pentru Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals și pentru Royal National Lifeboat Institution. Locuiește în Bournemouth, Anglia. 

Tradus în peste 30 de limbi, Ragdoll. Ultima ta zi este romanul său de debut și este considerat cel mai nou și mai incitant brand din crime fiction. Autorul a primit deja oferta pentru adaptarea TV a seriei Detectiv William Fawkes, considerată „alertă" și „excepțională".