Cod produs:  978.606.8460.14.7
Autor(i):  Paul Avram
Editura:  Mix
Aparitie:  2015
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  216
Format:  13x20 cm cm
22,50 Lei 25,00 Lei
Reducere 10%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Renăscut din propria cenușă

Înțelegerea și asumarea consecințelor alegerilor greșite precum și asumarea responsabilității și renașterea la o noua viață.
„Din acest moment, decid să îmi asum responsabilitatea pentru toate câte se petrec în viaţa mea şi fac tot ce îmi stă în puteri pentru a crea binele în mine şi în jurul meu.” 
"A fi responsabil înseamnă să fii atent la tine, indiferent de circumstanţele în care se derulează evenimentele. Odată ce intri în contact cu oameni sau cu situaţii care te implică şi pe tine, eşti responsabil pentru ce se întâmplă. Aceasta presupune să faci lucrurile de calitate şi la cel mai înalt nivel, atunci când depinde de tine să faci ceva. Practicând acest mod de lucru, cu siguranţă şi rezultatele vor fi pe măsură, iar relaţiile cu cei din jurul tău vor evolua la un alt nivel." 
"Asumarea responsabilităţii este poate cel mai intim şi mai personal act pe care l-ar putea face cineva pentru el şi nu se referă la lumea exterioară. Se aplică doar lumii interioare şi odată făcut pasul, devii cu adevărat un om liber, unul dintre puţinii de pe această planetă. Odată ce devii conştient de faptele tale şi îţi asumi responsabilitatea pentru ele, nimeni nu mai poate decide în locul tău. Tu decizi dacă ceva îţi place sau nu, dacă accepţi sau nu o situaţie. Practic, devii stăpân pe tine."