Cod produs:  edituratrei
Autor(i):  Stephen Grosz
Editura:  Trei
Aparitie:  2015
Tip Coperta:  paperback cu clape
Nr. Pagini:  216
Format:  130x200 mm cm
ISBN: 978-606-719-177-6
23,00 Lei 27,94 Lei
Reducere 18%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Sensurile ascunse ale vieţii

Ce se ascunde oare in spatele comportamentelor noastre?
Ce forte tainice ne mana actiunile de zi cu zi? Un barbat nu reuseste sa se implice in nicio relatie amoroasa de lunga durata cu o femeie — sa aiba el o orientare sexuala diferita?
O femeie, desi are toate semnele ca partenerul ii este infidel, pare sa nu poata observa ce se intampla chiar sub ochii ei — oare sa fie chiar atat de naiva? Un tata isi reneaga fiica atunci cand aceasta se marita cu un barbat de alta religie — sa fie convingerile sale religioase mai puternice decat dragostea fata de propriul copil?
Povestirile din aceasta carte ne deschid o fereastra nu numai spre lumea launtrica a protagonistilor si spre ceea ce se petrece intr-un cabinet de psihanaliza, ci si spre propria noastra viata, ce poate purta, la randul ei, sensuri ascunse.
A-ti impartasi trairile si a asculta capata astfel noi valente, capabile sa duca la o intelegere profunda si la schimbare. Ele sunt istorii de caz din experienta psihanalitica a autorului, povesti ale pacientilor, redate intr-un limbaj simplu, accesibil cititorului nefamiliarizat cu psihanaliza. Sensurile ascunse ale vietii este o carte ce te captiveaza inca de la primele pagini