Cod produs:  edituratrei
Autor(i):  A. J. Kazinski
Editura:  Trei
Colectie:  fiction
Aparitie:  2015
Tip Coperta:  paperback cu supracoperta
Nr. Pagini:  656
Format:  13x20 cm cm
ISBN: 978-606-719-473-9
46,00 Lei 52,98 Lei
Reducere 13%
 In Curs de Aparitie
    Distribuie pe Facebook  

Sfânta Alianţă

Un thriller alert în care sunt dezvăluite secretele monarhiilor europene.

Recent concediată, jurnalista Eva Katz se vede implicată fără voia sa într-o crimă în sânul casei regale daneze. Investigaţiile sale conduc la descoperirea unei alianţe străvechi, care urmăreşte reinstaurarea monarhiilor peste tot în Europa.

Sfânta Alianţă portretizează lupta dintre democraţie şi monarhie, ducând cititorul în spatele faţadei pline de farmec a caselor regale europene pentru a descoperi ceea ce sunt ele cu adevărat: o familie mare şi puternică, ai cărei membri luptă împreună pentru a-şi păstra şi extinde privilegiile.

„Scria despre Alianţă, despre ceea ce era evident şi oricine putea înţelege dacă se străduia suficient: că monarhiile lucrează în culise ca să se ajute şi ca să-i ajute pe ceilalţi să ocupe din nou tronurile goale; că munca aceasta este antidemocratică şi secretă."

„Pentru că violenţa necesită antrenament, se gândi Marcus. Ca orice altceva în viaţă: forma fizică, dragostea, casa, drumurile publice. Trebuia să aibă grijă de toate. Iar violenţa este o condiţie fundamentală a fiinţei omeneşti, este un fapt; oricine încearcă să se convingă de faptul contrar, o face pentru că se amăgeşte, trăieşte într-o lume imaginară. Aşadar, dacă nu cultivi violenţa, mai devreme sau mai târziu te prăbuşeşti. E simplu ca bună ziua."