Meniu
Coş de Cumpărături

Simplu Daria

Simplu Daria
-24 %
Simplu Daria Editura
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
12,44 Lei
16,38 Lei
  • Cod: 0039
  • Autor(i): Daria Hornoiu
  • Apariție: 2012
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 96 pag. (coperta paperback cu clape | format 130 x 200 mm)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

În anul 2002 a fost diagnosticată cu neuroblastom.A studiat la Liceul Pedagogic Andrei Mureşanu.Apoi a urmat cursurile Colegiului Naţional Andrei Şaguna,la sfârşitul căruia a primit diploma pentru creaţie literară şi merite deosebite.În 2006, a publicat cartea "Dincolo de oră". În anul 2008 avea să fie recompensată cu Premiul Uniunii Scriitorilor din România la secţiunea jurnal.
Urma să încheie cursurile Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov ca şefă de promoţie.Pasiunea ei cea mai mare a fost astronomia. La vârsta de şase ani a început să citească albumul "Astronomie şi spaţiu" pe care îl primise cadou de la mama ei. Până să fie depistată ca fiind bolnavă de cancer şi-a dorit să devină astronom la NASA.


Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici