Cod produs:  1000
Autor(i):  Jamie McGuire, Autor(i):  Teresa Mummert
Editura:  Trei
Aparitie:  2017
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  336
Format:  13x20 cm
ISBN: 978-606-400-179-5
35,00 Lei 39,00 Lei
Reducere 10%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Șoapte de iubire

De la autoarea bestsellerurilor Dulcea uitare, Fericirea mea ești tu și Fericirea începe azi 


O poveste despre povara trecutului și despre puterea dragostei de a învinge cele mai neașteptate obstacole.


Pentru prima dată, două autoare de bestselleruri New York Times își unesc talentele în acest roman nespus de emoționant. 

Avery, asistentă medicală, și Josh, paramedic, se întâlnesc într-o seară la o intersecție. Tocmai au ieșit din tură și sporovăiesc, așteptând să se schimbe culoarea semaforului. El, mare cuceritor, ea, cu gândul doar la muncă, dar amândoi bântuiți de fantomele trecutului. Secundele trec, aproape s-a făcut verde, Josh își încearcă norocul, Avery nu se lasă – și amândoi râd, fără să știe că un accident le va schimba pentru totdeauna destinele.


„Jamie și Teresa au creat povestea perfectă, care te captivează grație personajelor încântătoare și a intrigii inteligente." - Sassy Book Lovers Blog 


„M-am întins spre ea, văzând deja ceea ce ea urma să vadă abia într-o fracțiune de secundă, când avea să fie prea târziu. Semaforul se făcuse deja roșu și mâinile i-au încremenit pe volan; se uita neputincioasă cum un camion se apropia de ea cu peste 60 de kilometri la oră. Fața i s-a schimonosit de oroare când sunetul de metal sfărâmat din cauza impactului a umplut aerul."