Meniu
Coş de Cumpărături

Spargatorul de nuci - E.T.A. Hoffmann

Spargatorul de nuci - E.T.A. Hoffmann
Spargatorul de nuci - E.T.A. Hoffmann
-35 %
Spargatorul de nuci - E.T.A. Hoffmann Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
5,85 Lei
9,00 Lei

    E.T.A. Hoffmann

  • Editură: Andreas
  • Cod: 31181
  • Autor(i): E.T.A. Hoffmann
  • Apariție: 2015
  • Colecție: Moby Dick
  • ISBN 978-606-8271-87-3
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 96 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20 )
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Celebritatea lui E.T.A. Hoffmann, conferita de numeroase opere de arta, în muzica, literatura, pictura, a fost sporita de Spargatorul de nuci si Regele- Soarece. Povestea aceasta poate fi citita de parinti împreuna cu copiii. Cu siguranta ca lor le va placea, iar parintii vor descoperi ca, dupa lecturarea primelor pagini, ea poate fi dusa pâna la final, tot asteptând deznodamântul. 

Poate fi citita oricând, în orice moment al anului, dar cu deosebire înainte de Craciun. airul povestii începe în seara de Ajun, în casa doctorului Stahlbaum, în timp ce Frederic si Maria asteapta ca darurile sa fie pregatite. Nasul Drosselmeier le aduce cadoul cel mai spectaculos, o jucarie mesterita cu minutiozitate de ceasornicar. De fiecare data, el le daruieste copiilor o jucarie minunata care, fiind pretioasa, e pusa pe un raft înalt, pentru ca micutii sa nu o poata ajunge si sa o strice. Astfel, jucaria devine bibelou. La îndemâna ramân alte jucarii, în dulapul de sticla: papusi, soldatei de plumb, figurine din ciocolata, zahar etc., o lume pe care autorul o foloseste pentru a descrie magia, feeria, dar si groaza, fascinatia si spaima. Spargatorul de nuci e jucaria care o cucereste pe fetita familiei. Frumusetea lui, chiar daca este pusa alaturi de urâtenie, provoaca în inima ei o pasiune ciudata. Hoffmann plasmuieste o poveste între realitate si fictiune. Totul se petrece în vis? Fetita aiureaza, din pricina ca fusese bolanava, sau calatoriile din noapte sunt adevarate? Îi lasam pe cititori sa decida aceasta, parcurgând sirul naratiunii. Cu siguranta, la final, aflând deznodamântul, aceasta carte va deveni una dintre preferatele lor.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici