Cod produs:  diana
Autor(i):  Adriana Mitu
Editura:  Diana
Aparitie:  2016
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  32
Format:  20x24 cm
ISBN: 978-606-633-656-7
13,00 Lei 15,00 Lei
Reducere 13%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Spiridusii Bat si sugubat in misiune secreta - Dezvoltarea empatiei

Empatia- înseamnă capacitatea de a ne pune in situația unei alte persoane și de a vedea lucrurile prin ochii acesteia, de a înțelege ce simte și de a-i fi alături. Empatia stă la baza unui caracter moral, a unui comportament responsabil și ajută la dezvoltarea unor relații sănătoase și la rezolvarea conflictelor. Povestea "Spiridușii Băț și Șugubăț în misiune secretă" le oferă copiilor un exemplu despre modul in care ar trebui să se gândească la ce simt cei cu care interacționează și la consecințele propiilor acțiuni.

 

Prin intermediul poveştilor şi jocurilor reuşim să ne conectăm cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa uşurinţă la urechile şi în sufletele lor.

 

Povestea şi jocurile devin o punte de legătura între nevoia părintelui sau a dascălului de a-l sprijini şi educa pe copil şi nevoia copilului de a se simţi conectat pentru a învăţa lucruri noi sau pentru a depăşi anumite situaţii (temeri, lipsa încrederii în sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilităţii, gestionarea emoţiilor puternice şi altele).