Meniu
Coş de Cumpărături

Te iubesc dintotdeauna

Te iubesc dintotdeauna
-16 %
Te iubesc dintotdeauna Editura Pandora
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
21,00 Lei
25,00 Lei

    Hoda Kotb

  • Editură: Pandora
  • Cod: trei
  • Autor(i): Hoda Kotb
  • Apariție: 2019
  • ISBN: 978-606-978-213-2
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 32 pag. (coperta paperback,color | format 25x25)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

În univers, ai fost tu și am fost eu, așteptând ziua în care stelele noastre se vor întâlni…


Hoda Kotb, una dintre gazdele show-ului Today, ne împărtășește bucuria sosirii în viața ei a unui bebeluș, Haley Joy, care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Textul emoționant compus de Hoda Kotb și ilustrațiile minunate ale lui Suzie Mason fac din Te iubesc dintotdeauna o mărturie a legăturii nemuritoare dintre părinte și copil. Această poveste superbă este o comoară de preț pentru orice familie aflată la început de drum.


Hoda Kotb este prezentatoarea show-ului Today și corespondent pentru Dateline NBC. A fost recompensată cu Daytime Emmy Award, Edward R. Murrow Award și duPont-Columbia Award. 

Este autoarea a două bestselleruri New York Times pentru adulți, precum și a volumului Hoda: How I Survived War Zones, Bad Hair, Cancer, and Kathie Lee.

Dintre toate realizările sale, cea cu care se mândrește cel mai tare este adopția unei fetițe, Haley Joy, în februarie 2017. 

Locuiește la New York cu partenerul ei, Joel Schiffman.Suzie Mason este o ilustratoare independentă, care face desene minunate de la animale, la zâne și la dovleci multicolori – și adoră culorile vii cu care creează imagini pline de viață. A realizat ilustrațiile la Elephant, scrisă de Rebecca Heller. Suzie lucrează în casuța ei din superbul Bournville, din Anglia, unde locuiește împreună cu soțul sau și cu pisicuța lor înfoiată.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici