Cod produs:  trei
Autor(i):  Hoda Kotb
Editura:  Pandora
Aparitie:  2019
Tip Coperta:  paperbackTip Coperta:  color
Nr. Pagini:  32
Format:  25x25 cm
ISBN: 978-606-978-213-2
21,00 Lei 25,00 Lei
Reducere 16%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Te iubesc dintotdeauna

În univers, ai fost tu și am fost eu, așteptând ziua în care stelele noastre se vor întâlni…


Hoda Kotb, una dintre gazdele show-ului Today, ne împărtășește bucuria sosirii în viața ei a unui bebeluș, Haley Joy, care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Textul emoționant compus de Hoda Kotb și ilustrațiile minunate ale lui Suzie Mason fac din Te iubesc dintotdeauna o mărturie a legăturii nemuritoare dintre părinte și copil. Această poveste superbă este o comoară de preț pentru orice familie aflată la început de drum.


Hoda Kotb este prezentatoarea show-ului Today și corespondent pentru Dateline NBC. A fost recompensată cu Daytime Emmy Award, Edward R. Murrow Award și duPont-Columbia Award. 

Este autoarea a două bestselleruri New York Times pentru adulți, precum și a volumului Hoda: How I Survived War Zones, Bad Hair, Cancer, and Kathie Lee.

Dintre toate realizările sale, cea cu care se mândrește cel mai tare este adopția unei fetițe, Haley Joy, în februarie 2017. 

Locuiește la New York cu partenerul ei, Joel Schiffman.Suzie Mason este o ilustratoare independentă, care face desene minunate de la animale, la zâne și la dovleci multicolori – și adoră culorile vii cu care creează imagini pline de viață. A realizat ilustrațiile la Elephant, scrisă de Rebecca Heller. Suzie lucrează în casuța ei din superbul Bournville, din Anglia, unde locuiește împreună cu soțul sau și cu pisicuța lor înfoiată.