Meniu
Coş de Cumpărături

Viata, viata, legata cu ata

Viata, viata, legata cu ata
-9 %
Viata, viata, legata cu ata Editura Tempus
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
32,00 Lei
35,00 Lei

    Ileana Vulpescu

  • Editură: Tempus
  • Cod: 1000
  • Autor(i): Ileana Vulpescu
  • Apariție: 2007
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 335 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Oare ce sa fie viata pentru om ? Drumul intre prima si ultima suflare, sigur. Iar cand ai trait cea mai mare parte a ei, poti spune ca ar fi si deosebirea dintre inchipuire si realitate. Traim permanent intre ceea ce ne-am dori si ceea ce ni se ofera. Intristatoare pacaleala care trebuie indurata cu mult curaj. Majoritatea oamenilor isi doresc tihna, dupa anumite canoane: casatorie, copii.


Copii-din dorinte de-a a lasa urma pe lume si de-ati investi mult-putinul cit ti l-ai isusit. Tu, capra, ti-ai dori ca iada sa sara casa. Precum intreaga noastra existenta si copiii sint parte integranta a ruletei rusesti. Viata noastra depinde adesea de-o spartura in trotuar, ce ne poate lasa schilozi. Depinde, depinde, depinde... Cred ca idealul unei vieti echilibrate e linistea si lipsa evenimentelor care s-o perturbe. Si cind ne dam seama de ce anume tin sanatatea noastra, echilibrul nostru, \"fericirea noastra\ "-de cele trei ursitori care ne menesc-nu putem sa nu spunem atit despre noi insine, cit si despre tot ceea ce ne inconjoara si este la fel de precar ca sinoi:\"Viata,viata, legata cu ata\"

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici