Meniu
Coş de Cumpărături

Tenis şi armonie

Tenis şi armonie
-24 %
Tenis şi armonie Editura
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
21,23 Lei
27,94 Lei

    Povestea vieţii mele

  • Cod: 0035
  • Autor(i): Ruxandra Dragomir
  • Apariție: 2013
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 160 pag. (coperta paperback cu clape | format 130 x 200 mm)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

O frumoasă biografie despre viaţa tenismenei Ruxandra Dragomir.

„Ghem, set şi meci... Sunt cuvinte care o vor urmări toată viaţa. La începutul anului 2009 a susţinut un meci important, iar punctul decisiv a fost un as impecabil. Trofeul obţinut – Preşedinţia Federaţiei Române de Tenis. Pe cartea de vizită a Ruxandrei Dragomir stă scris: a acţiona, a gândi, a rezista."
Ivonne Ghiţă, jurnalist Eurosport

„Am admirat-o pe Ruxandra Dragomir ca jucătoare. Nu avea un fizic impresionant, de aceea a fost constrânsă la a practica un tenis inteligent. Pe Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, colega mea, Ruxandra Dragomir, îl respect pentru curajul de a fi onest şi de a dialoga chiar şi atunci când nu este de acord cu ideile celorlalţi. Este un om de valoare şi mă mândresc cu faptul de a fi putut colabora cu ea."
Sever Dron, antrenor, fost finalist al Cupei Davis

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici