Meniu
Coş de Cumpărături

Tortul de clătite (Seria "Pettson și Findus")

Tortul de clătite (Seria "Pettson și Findus")
-8 %
Tortul de clătite (Seria "Pettson și Findus") Editura Pandora
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
23,00 Lei
25,00 Lei

    Tortul de clătite (Seria "Pettson și Findus")

  • Editură: Pandora
  • Cod: pandora
  • Autor(i): Sven Nordqvist
  • Apariție: 2019
  • ISBN: 978-606-8780-77-1
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 32 pag. (coperta paperback, color | format 21x30)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

În Suedia și peste tot în lume, seria Pettson și Findus e un adevărat fenomen. Oricine a auzit de bătrânul fermier Pettson și de tovarășul său, motanul Findus cel vorbăreț.


Minunat ilustrată, seria a înregistrat vânzări de peste 6 milioane de exemplare și s-a tradus în 44 de limbi.


În primul volum al seriei, Tortul de clătite, publicat în Suedia în 1984, lui Findus îi place să-și sărbătorească ziua de naștere. Dar nu o dată, ci de trei ori pe an! Nicio aniversare însă nu e completă fără tortul de clătite făcut de stăpânul său, Pettson. Iar pentru asta, Pettson are nevoie de ouă, făină și lapte. Dar făina s-a terminat, așa că Pettson trebuie să dea o fugă cu bicicleta la prăvălie.

Numai că roata bicicletei trebuie umflată cu pompa care e închisă în atelier, cheia nu e nicăieri… și așa mai departe! Totul se transformă într-o aventură incredibilă și plină de haz, la finalul căreia cei doi prieteni pot savura tortul cu clătite mult așteptat.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici