Meniu
Coş de Cumpărături

Trecute vieti de Doamne si Domnite - Constantin Gane

Trecute vieti de Doamne si Domnite - Constantin Gane
-100 %
Trecute vieti de Doamne si Domnite - Constantin Gane Editura Humanitas
Disponibilitate: Produs Indisponibil
58,00 Lei
0,00 Lei

    Constantin Gane

  • Editură: Humanitas
  • Cod: 1000
  • Autor(i): Constantin Gane
  • Apariție: 2014
  • ISBN 978-973-50-4617-0
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 560 pag. (coperta plastefiata lucios; cartonata; cu supracoperta | format 14x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Cine deschide paginile acestei carti va descinde intr-o clipa la curtea voievozilor romani din timpurile vechi: va trece din sala tronului in iatac, va privi apoi de pe zidurile cetatii luptele dintre falnicii cavaleri si salbaticii cazaci pentru a apara o preafrumoasa Doamna, se va plimba nestingherit prin gradinile inmiresmate ale palatelor brancovenesti, va sta alaturi de nuntasi veseli, dar si de boieri inlacrimati. Va trage cu urechea la intrigile ce leaga si dezleaga domniile, va asista la incoronari pline de fast, dar si la crude maziliri. Va calatori la Stambul sau la curtile marilor imparati, in frumoasa Venetie, dar si in tinuturile salbatice locuite de tatari.

Faimoasa carte a lui Constantin Gane, care a incantat generatii de-a randul, ar putea sta sub titlul "O mie si una de povesti". Si totusi, istoria romanilor e, in aceste pagini, o istorie care se petrece aievea. Si care, pentru o clipa, pare sa nu mai fie o istorie ce a trecut.


Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici