Cod produs:  1000
Autor(i):  Jon Ronson
Editura:  ART
Aparitie:  2016
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  344
Format:  13x20 cm
ISBN 978-606-710-333-5
27,00 Lei 29,00 Lei
Reducere 7%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Umilirea publica in epoca internetului

„Cartea asta trebuia neaparat sa fie scrisa.” Salon


Cand esti un plagiator sau un falsificator de citate, te poti astepta ca viitorul tau sa nu fie tocmai roz daca ajungi sa fii dat in vileag. Dar cum e sa postezi o poza neinspirata pe Facebook sau sa arunci o gluma proasta pe Twitter si sa te trezesti ca viata ti-a fost distrusa intr-o clipa? Si cum ajung niste oameni manati de principii etice absolut sanatoase sa distruga vietile unor semeni de-ai lor fara sa clipeasca?

Jurnalistul Jon Ronson scrie despre persoane care au calcat stramb (intr-o mai mica sau mai mare masura) si au fost sfasiate de cruzimea colectiva a internautilor. Cartea este o ampla investigatie despre revirimentul umilirii in public si un studiu important in intelegerea unui nou fenomen social care priveste orice posesor al unui cont pe o retea de socializare.

 

„Un material jurnalistic original si inspirat, care pune in discutie dinamica complexa dintre cel care umileste si cel care este umilit, ambii putand deveni tinta judecatilor grotesti si disproportionate emise de retelele sociale online.” The Financial Times 

„Ronson e unul dintre cei mai comici scriitori ai zilelor noastre.” Will Self, The Guardian