Cod produs:  afca
Autor(i):  Sue Monk Kidd
Editura:  Polirom
Colectie:  Junior
Aparitie:  2016
Tip Coperta:  plastefiata mat
Nr. Pagini:  352
Format:  13x20 cm
ISBN: 978-973-46-6427-6
35,00 Lei 38,00 Lei
Reducere 8%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Viata secreta a albinelor

Roman ecranizat in 2008, intr-o productie cu Dakota Fanning, Alicia Keys si Paul Bettany in rolurile principale, in regia Ginei Prince-Bythewood.


 „Povestea unei tinere orfane care descopera ca dragostea poate fi gasita in cele mai neasteptate locuri.” (The Washington Post)


 Lily Owens are paisprezece ani si o singura prietena de cind mama ei nu mai e: o servitoare de culoare doldora de idei trasnite, Rosaleen. Sa fii afro-american in Carolina de Sud a anilor 1960 nu-i deloc usor, asa ca, in ziua in care Rosaleen nu mai poate rabda si ii insulta pe citiva rasisti inversunati din tinut, Lily se hotaraste: au sa fuga amindoua in oraselul Tiburon, unde s-ar putea sa existe ceva care sa lamureasca disparitia misterioasa a mamei. Gasesc adapost in casa unui trio excentric: trei surori afro-americane care cresc albine si se inchina la Madona Neagra. De acum, calatoria lui Lily poate sa inceapa.


„O carte fantastica, cu aura unui roman detectivistic si impregnata de magia povestilor cu fantome ale lui Joanne Harris.” (The Telegraph)


 „Capitolele danseaza pe marginea realismului magic si amesteca fabulosul cu realitatea, dind nastere unei calatorii minunate.” (Richmond Times Dispatch)


„O saga plina de caldura despre o tinara aflata in cautarea adevarului.” (Publishers Weekly)