Meniu
Coş de Cumpărături

Termeni si Conditii

Site-ul este operat de:

SC IVO PRINT SRL    

CUI:  RO 17192121

J40/1959/2005

Adresa: Str. Petru Maior 32, sector 1, Bucuresti

 

Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor şi a eventualelor promoţii, a buletinelor informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Site-ul editura-andreas.ro îşi rezervă dreptul de a putea modifica periodic termenii şi condiţiile, fără o notificare prealabilă.

Prin citirea acestor termeni şi utilizarea site-ului vă exprimaţi acordul ca, fără vreo notificare prealabilă, proprietarii site-ului să poată şterge, arhiva sau adăuga informaţii, ori întrerupe activităţi pe site. Pentru referirile la alte site-uri, nu garantăm şi nu confirmăm informaţiile pe care le veţi găsi pe site-urile respective.

 

Obligațiile dumneavoastră de identificare

În utilizarea serviciilor oferite de site-ul nostru, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, pentru a asigura livrarea corectă şi la timp a comenzii. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să anulăm sau să amânăm comanda, pe perioadă determinată sau nedeterminată,  până la obţinerea tuturor informaţiilor necesare.

Dacă observaţi o eroare în comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi imediat. În caz contrar, vom înţelege că aţi acceptat detaliile comenzii aşa cum rezultă acestea din datele specificate pe site (preţuri, produse, date de livrare sau facturare etc.) şi vom face expediţia ca atare.

 

Achitarea cheltuielilor de transport

Clientul va achita taxele de transport la primirea / ridicarea comenzii.
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici