Meniu
Coş de Cumpărături

Detectarea minciunii - Marwan Mery

Detectarea minciunii - Marwan Mery
-9 %
Detectarea minciunii - Marwan Mery Editura Meteor Press
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
27,30 Lei
30,00 Lei

    Detectarea minciunii - Marwan Mery

  • Editură: Meteor Press
  • Cod: afca
  • Autor(i): Marwan Mery
  • Apariție: 2017
  • Colecție: Psihologie
  • ISBN 978-606-910-029-5
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 224 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Barbatii isi scarpina nasul atunci cand mint, femeile evita contactul ocular cand blufeaza, copiii nostri sunt niste mincinosi jalnici... Aceste afirmatii sunt false, ca multe altele, de altfel!

Detectarea minciunii este complexa si adesea mai dificila decat ne imaginam. Totusi, cu instrumente testate stiintific, sarcina devine mai usoara si analiza mai precisa.

Dar asta nu-i totul! Cand stim sigur ca cineva ne minte, cum il facem sa marturiseasca? Cum sa gasim intrebarile potrivite pentru a-i putea decripta comportamentul?

In aceasta lucrare plina de relatari emotionante sau amuzante, Marwan Mery ofera fara retinere tehnicile pe care le-a utilizat timp de douazeci de ani in cadrul unor negocieri complexe, al interogatoriilor si al intalnirilor cu mize mari.

Veti vedea ca exista arme redutabile pentru a detecta minciuna, a-i demasca pe mincinosi si a obtine adevarul.

 

Marwan Mery este expert in detectarea minciunii si negociator profesionist. Licentiat la Sorbona si King’s College, a exercitat diferite meserii legate de negociere si incadrarea echipelor de negociatori in grupuri mari de actiune. In paralel, a asistat cazinourile si cercurile de jocuri de noroc din Franta si din strainatate pentru a repera trisorii profesionisti. Lucrarile lui despre comportamentul uman au cucerit in egala masura atat organisme private, cat si pe cele publice. In prezent, in calitate de conferentiar, formator si consilier pe langa intreprinderi si organizatii, isi pune in valoare experienta si cunostintele pe teme legate de detectarea minciunii, lectura comportamentala si negocierile complexe. Preda aceste trei materii la Sorbona.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici