Meniu
Coş de Cumpărături

Peripetiile bravului soldat Švejk - Jaroslav Hašek

Peripetiile bravului soldat Švejk - Jaroslav Hašek
-16 %
Peripetiile bravului soldat Švejk - Jaroslav Hašek Editura ART
Disponibilitate: La comanda
58,00 Lei
69,00 Lei

    Jaroslav Hašek

  • Editură: ART
  • Cod: afca
  • Autor(i): Jaroslav Hašek
  • Apariție: 2017
  • Colecție: Carti Cult
  • Nr. pagini / Copertă / Format: coperta plastefiata lucios; cartonata | format 15x21
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Aclamat ca una dintre cele mai memorabile si mai reusite scrieri satirice din literatura mondiala, Peripetiile bravului soldat Švejk de Jaroslav Hašek este, categoric, pe langa un inteligent si convingator manifest antirazboi, si unul dintre cele mai amuzante romane scrise vreodata.Aclamat ca una dintre cele mai memorabile si mai reusite scrieri satirice din literatura mondiala, Peripetiile bravului soldat Švejk de Jaroslav Hašek este, categoric, pe langa un inteligent si convingator manifest antirazboi, si unul dintre cele mai amuzante romane scrise vreodata. Tradus in aproape saizeci de limbi in intreaga lume, este considerat o capodopera a genului si a fost deseori comparat cu nu mai putin celebrul Don Quijote al lui Cervantes.  


Veti fi sedusi iremediabil de aiuritoarele si delicioasele aventuri ale lui Švejk, un soldat rotofei si bonom, un ingenios hidalgo pierdut in imensitatea unui Imperiu Austro-Ungar sfasiat de ororile si absurditatile Primului Razboi Mondial. Veti rade, garantat, in hohote, fara sa puteti spune daca Švejk este un idiot absolut sau o fiinta de o inteligenta iesita din comun, un geniu al subversiunii.  


In plus, in traducerea de zile mari a lui Jean Grosu, trancanelile nesfarsite si hilare pana la lacrimi ale bravului soldat Švejk suna atat de savuros, incat ai impresia ca Jaroslav Hašek a scris direct in limba romana.
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici