Meniu
Coş de Cumpărături

Baiatul pierdut - M.J. Arlidge

Baiatul pierdut - M.J. Arlidge
-14 %
Baiatul pierdut - M.J. Arlidge Editura Trei
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
42,00 Lei
49,00 Lei

    M.J. Arlidge

  • Editură: Trei
  • Cod: trei
  • Autor(i): M.J. Arlidge
  • Apariție: 2019
  • Colecție: Fiction Connection
  • ISBN: 978-606-400-579-3
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 368 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Al cincilea roman din seria Helen Grace, tradusă în peste 30 de țări


Chemată să investigheze o crimă comisă într-un club sadomaso din Southampton, Helen Grace descoperă că victima este cineva din viața ei secretă, despre care superiorii săi nu știu nimic.

Helen e foarte hotărâtă să-l găsească pe criminal, având grijă să păstreze ascunsă relația ei cu victima. Dar, în scurtă vreme, are loc o nouă crimă, foarte asemănătoare cu prima.

Să fie vorba de un criminal în serie? Va putea Helen să-l descopere fără să-și divulge secretele?


“Un roman alert și plin de răsturnări de situație care cu siguranță va deveni un nou bestseller.” - Huffington Post


“Helen Grace e un personaj foarte original și convingător, iar povestea complexă și ingenioasă din Băiatul pierdut îți dă fiori.” - Daily Mail


“Neobișnuit, întunecat, provocator. “ - Tami Hoag, autor de bestselleruri New York Times


“Realist și necruțător. Armata de fani a lui Arlidge sigur își va spori rândurile.” - Sunday Sport


M. J. Arlidge lucrează în televiziune, fiind specializat în producții dramatice. A produs seriale polițiste de prime-time pentru ITV, printre care Torn, The Little House și, cel mai recent, Undeniable. În prezent, scrie pentru publicația Silent Witness şi produce filme pentru rețele TV din Marea Britanie și SUA. 

Trăiește în Hertfordshire cu soția și cei doi copii. Când nu scrie, joacă tenis sau devorează thrillere, cărți de istorie și biografii. Are o slăbiciune pentru filmele din seria Bond și pentru bomboanele cu lemn-dulce.

De același autor, la Editura Trei au apărut primele patru romane din seria Helen Grace: Ghici care-i mincinosul, Casa păpușilor, Ghici ce-i în cutie și Ghici cine moare primul (declarat cel mai bun roman polițist de debut din Marea Britanie în 2014).

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici