Cod produs:  trei
Autor(i):  M.J. Arlidge
Editura:  Trei
Colectie:  Fiction Connection
Aparitie:  2019
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  368
Format:  13x20 cm
ISBN: 978-606-400-579-3
41,00 Lei 45,00 Lei
Reducere 9%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Baiatul pierdut - M.J. Arlidge

Al cincilea roman din seria Helen Grace, tradusă în peste 30 de țări


Chemată să investigheze o crimă comisă într-un club sadomaso din Southampton, Helen Grace descoperă că victima este cineva din viața ei secretă, despre care superiorii săi nu știu nimic.

Helen e foarte hotărâtă să-l găsească pe criminal, având grijă să păstreze ascunsă relația ei cu victima. Dar, în scurtă vreme, are loc o nouă crimă, foarte asemănătoare cu prima.

Să fie vorba de un criminal în serie? Va putea Helen să-l descopere fără să-și divulge secretele?


“Un roman alert și plin de răsturnări de situație care cu siguranță va deveni un nou bestseller.” - Huffington Post


“Helen Grace e un personaj foarte original și convingător, iar povestea complexă și ingenioasă din Băiatul pierdut îți dă fiori.” - Daily Mail


“Neobișnuit, întunecat, provocator. “ - Tami Hoag, autor de bestselleruri New York Times


“Realist și necruțător. Armata de fani a lui Arlidge sigur își va spori rândurile.” - Sunday Sport


M. J. Arlidge lucrează în televiziune, fiind specializat în producții dramatice. A produs seriale polițiste de prime-time pentru ITV, printre care Torn, The Little House și, cel mai recent, Undeniable. În prezent, scrie pentru publicația Silent Witness şi produce filme pentru rețele TV din Marea Britanie și SUA. 

Trăiește în Hertfordshire cu soția și cei doi copii. Când nu scrie, joacă tenis sau devorează thrillere, cărți de istorie și biografii. Are o slăbiciune pentru filmele din seria Bond și pentru bomboanele cu lemn-dulce.

De același autor, la Editura Trei au apărut primele patru romane din seria Helen Grace: Ghici care-i mincinosul, Casa păpușilor, Ghici ce-i în cutie și Ghici cine moare primul (declarat cel mai bun roman polițist de debut din Marea Britanie în 2014).