Meniu
Coş de Cumpărături

Ghidul fotografiei de produs - Heidi Adnum

Ghidul fotografiei de produs - Heidi Adnum
-10 %
Ghidul fotografiei de produs - Heidi Adnum Editura
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
50,00 Lei
55,80 Lei

    Ghidul fotografiei de produs - Heidi Adnum

  • Cod: creat
  • Autor(i): Heidi Adnum
  • Apariție: 2013
  • ISBN 978-606-8189-95-6
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 192 pag. (coperta normala | format 17 x 20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.
Aveti un blog sau intentionati sa va creati unul, in cadrul caruia ati dori sa postati fotografii ale unor produse, creatii proprii, pentru a le face cunoscute sau chiar pentru a le comercializa? Daca raspunsul dvs. este afirmativ, aceasta carte poate constitui un adevarat ghid, ea introducandu-va, folosind termeni de specialitate accesibili, in lumea minunata a fotografiei de tip comercial. 
 
Pas cu pas, veti fi familiarizati cu elementele de baza ale aparatului de fotografiat si ale fotografiei in general, ajutandu-va sa va atingeti scopul: obtinerea unor fotografii clare, frumoase - intr-un cuvant, de succes. 
 
Un amanunt important: profesionistii consultati in acest ghid isi impartasesc experienta in Parerea specialistului , iar sfaturile legate de folosirea marcii inregistrate, de marketing si de comercializare ii vor ajuta, cu siguranta, pe cei care vor sa-si imbunatateasca afacerea in ansamblu. 
 
Cartea se adreseaza atat celor care se afla la inceput de drum in activitatea fotografiei comerciale, cat si celor care vor sa-si imbunatateasca tehnica de lucru in acest domeniu. 


Fragment din carte:

"Expunerea 

Expunerea reprezinta cantitatea totala de lumina receptata de senzorul aparatului foto si este determinata in principal de setarile diafragmei si ale obturatorului. Poate afecta multe elemente dintr-o fotografie, inclusiv culoarea, claritatea si detaliile. Ca in cazul reglarii luminii, echilibrul este elementul-cheie pentru a reusi. 

Celalalt factor care afecteaza expunerea este setarea valorii ISO. Valoarea ISO indica sensibilitatea filmului (materialului fotosensibil) fata de lumina. In afara de sistemul ISO, mai exista si sistemele ASA, DIN si GOST. In cazul aparatelor foto digitale, ISO se refera la sensibilitatea senzorului echivalenta cu sensibilitatea diferitelor filme foto. Sensibilitatea unui aparat foto depinde de marimea si de tipul senzorului sau. Reglarea ISO-ului face ca senzorul sa fie mai mult sau mai putin sensibil la lumina si creste sau descreste expunerea. Cu cat e mai mic ISO, cu atat senzorul e mai putin sensibil la lumina si invers. Pe masura ce ISO creste, senzorul este mai sensibil, iar daca ISO creste pana la un nivel pe care senzorul nu il tolereaza, va aparea in imagine „zgomotul" sau „granulatia" (in cazul filmelor), transformand-o intr-o imagine mai neclara sau caracterizata de punctulete gri. Este bine sa mentineti ISO la valori cat mai mici posibil. ISO nu poate fi reglat in modul automat. 

Exista o optiune ingenioasa la multe aparate foto digitale care regleaza automat expunerea si este adeseori numita „compensarea expunerii". Reglati aparatul sa execute o imagine supraexpusa sau subexpusa. Este o optiune utila atunci cand lumina ambientala e mult mai stralucitoare sau mai intunecoasa decat lumina care bate pe produs, pentru ca multe aparate incearca sa-si regleze expunerea unei imagini dupa cantitatea generala de lumina receptata. "
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici