Cod produs:  edituratrei
Autor(i):  E.L. James
Editura:  Trei
Colectie:  Eroscop
Aparitie:  2015
Tip Coperta:  plastefiata mat
Nr. Pagini:  620
Format:  13x20 cm
ISBN 978-606-719-489-0
47,00 Lei 56,84 Lei
Reducere 17%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Grey - cincizeci de umbre ale lui Grey

Acum poti vedea lumea din "Cincizeci de umbre ale lui Grey" si altfel: prin ochii lui Christian Grey!


E randul lui Christian sa vorbeasca: dezvaluindu-ne gandurile si visele lui: E. L. James ne ofera o perspectiva noua asupra povestii de dragoste care a incantat milioane de cititori din intreaga lume.


Christian Grey controleaza totul in jurul sau; lumea lui este ordonata, disciplinata si pustie - pana in ziua in care Anastasia Steele isi face aparitia in biroul sau: un vartej de forme atragatoare si o coama rebela de par negru. Christian incearca s-o uite, dar devine subjugat de un torent de emotii pe care nu le poate intelege si carora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodata, timida si naiva Ana pare sa vada dincolo de omul de afaceri genial si de stilul sau de viata luxos pana in adancul inimii sale ranite si reci.


Relatia lui cu Ana va alunga oare cosmarurile din copilarie care-l bantuie in fiecare noapte? Sau dorintele sale sexuale intunecate, nevoie excesiva de control si dispretul fata de sine care-i umplu sufletul o vor alunga pe aceasta fata si vor distruge speranta fragila pe care ea i-o ofera?