Meniu
Coş de Cumpărături

Cine suntem?

Cine suntem?
-13 %
Cine suntem? Editura Platytera
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
17,00 Lei
19,50 Lei

    Dan Puric

  • Editură: Platytera
  • Cod: stand
  • Autor(i): Dan Puric
  • Apariție: 2008
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 176 pag. (coperta plastefiata mat | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Titlul este dat de un capitol din carte al carui continut il reflecta pe cel al unei serii de conferinte cu acelasi nume sustinute la Bucuresti, Cluj, Oradea, Arad, Iasi si Constanta, conferinte care s-au bucurat de un real succes in randul publicului.


"Oricine isi iubeste tara si neamul, valorile lor identitare si perene, are, citind aceasta carte, ocazia unei intalniri simpatetice, mirabila si stimulativa pentru solidarizarea cu ele." (prof. Univ. Dr. Gheorghe Ceausu)


"Antrenamentul de uitare la care este supus poporul roman, astazi, face ca gandirea si inima sa se roteasca pe loc si, din aceasta rotire in gol, paradoxal, o data cu trecutul, dispare si viitorul. El, omul de azi, pedaleaza zadarnic intr-un prezent continuu. A locui cu fiinta doar intr-o dimensiune a timpului - si aceea distorsionata - inseamna moartea lenta, dar sigura a identitatii" - spune Dan Puric in cartea sa.


Cuprins:


Matur poteca spre biserica 

Dragostea, mai presus de arta

Sensul vietii, al mortii si al suferintei

Zodia supravietuirii

Demnitatea crestina

Cauza si efect

Cele trei priviri

Zece leprosi

Cine suntem

Lumina de om si de neam romanesc Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici