Meniu
Coş de Cumpărături

Legende si mituri grecesti, pe intelesul copiilor

Legende si mituri grecesti, pe intelesul copiilor
-11 %
Legende si mituri grecesti, pe intelesul copiilor Editura Casa povestilor
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
58,00 Lei
65,00 Lei

    Petru Ghetoi

  • Editură: Casa povestilor
  • Cod: casapovestilor
  • Autor(i): Petru Ghetoi
  • Apariție: 2021
  • ISBN 9789975667111
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 64 pag. (coperta cartonata)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.
Legendele și miturile au fost transmise din generații în generații de cine știe câte mii de ani și acum stau la baza istoriei omenirii la fel precum zidiri din pietre mari și trainice, dar foarte vechi, stau la temelia unei clădiri moderne.

Este recomandabil fiecărui om ca să cunoască din copilărie aceste legende și mituri, pentru a-și putea continua calea pe treptele cunoaș- terii, pentru a înțelege unele lucruri complicate la justa lor valoare.

Iată de ce autorul acestei ediții împreună cu întreaga echipă de lucru au adaptat conținutul faimoaselor legende și mituri grecești astfel încât ele să trezească curiozitatea și interesul micului cititor și să fie mai pe înțelesul acestuia. Cartea are un format enciclopedic, iar ilustrațiile călăuzitoare, care de asemenea îi aparțin autorului, dau viață eroilor mitologici, declanșându-le imaginația copiilor și invitându-i să se aventureze pe scena evenimentelor descrise.
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici