Cod produs:  corint-33484
Autor(i):  Daniela Besliu, Autor(i):  Alexandrina Dumitru
Editura:  Corint
Aparitie:  2007
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  336
Format:  17x24 cm
ISBN 978-973-653-997-8
25,00 Lei 27,50 Lei
Reducere 9%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

ANTOLOGIE DE TEXTE LITERARE PENTRU CLS. I-II

Adresandu-se indeosebi elevilor aflati in perioada primelor achizitii,textele din aceasta antologie au fost selectate urmarindu-se nivelul de accesibilitate. Au fost alese texte care sunt usor ed abordat in cadrul activitatii didactice,generatoare de interes pentru cunoastere si pentru lectura.
Antologia este strucuturata in doua parti, Scriitori romani si Scriitori straini,in incercarea de a realiza astfel o familiarizare a copiilor cu vastul tezaur al literaturii nationale si universale. Prezentarea textelor intr-o succesiune preponderent cronologica, in functie de anul nasterii autorilor si de momentul publicarii scrierilor selectate, contribuie la formarea unei imagini de ansamblu asupra evolutiei literaturii. Pentru a usura efortul micilor cititori, la sfarsitul fiecarui text se gasesc explicate cuvintele pe care ei nu le-au mai intalnit.
Oferindu-va aceasta antologie ca suport in nobila stradanie de a-i conduce pe cei mici pe drumul spre cunoastere, spre dragostea de CARTE, consideram ca ea poate constitui un prim pas in formarea gustului lor de  A CITI.