Meniu
Coş de Cumpărături

CELE MAI FRUMOASE ZECE POVESTI

CELE MAI FRUMOASE ZECE POVESTI
-16 %
CELE MAI FRUMOASE ZECE POVESTI Editura Corint
Disponibilitate: La comanda
41,00 Lei
49,00 Lei
  • Editură: Corint
  • Cod: corint
  • Apariție: 2007
  • ISBN 9789731351964
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 208 pag. (coperta cartonata | format 21x30)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.
Exista vreun copil care sa nu fi primit primul imbold spre visare de la eroii povestilor pe care le-a ascultat in copilarie? Zmeii, spiridusii, zanele, Fat-Frumos, Cosanzeana, piticii, Alba-ca-Zapada, ursitoarele, zgripturoaicele si multe alte fiinte fabuloase i-au deschis taramul imaginatiei si l-au facut pe fiecare dintre ei sa spere, sa se bucure si sa se intristeze, sa se teama si sa indrazneasca si, in final, sa invinga alaturi de toti cei care, prin iscusinta si tenacitate, devin victoriosi. Fie ca sunt povesti clasice, cu zmei si printese, sau moderne, cu supereroi ai zilelor noastre, finalul ii favorizeaza pe cei viteji si ingeniosi, capabili sa iasa din situatiile dificile in care sunt pusi. Asa se intampla si in cele zece povesti care compun aceasta carte si care sunt scrise de mari povestitori ai lumii, precum: Charles Perrault, fratii Grimm, Ion Creanga, Hans Christian Andersen, Wilhelm Hauff si altii. Eroii lor il calauzesc pe cititor intr-un tinut in care totul devine posibil, intr-o lume in care, desi impletit cu raul, binele va invinge. Deschideti cartea si intrati in lumea captivanta a povestilor!
Etichete:povesti
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici