Meniu
Coş de Cumpărături

Bucataria romaneasca moderna - Frincu, Gina

Bucataria romaneasca moderna - Frincu, Gina
-9 %
Bucataria romaneasca moderna - Frincu, Gina Editura Runa
Disponibilitate: La comanda
29,00 Lei
32,00 Lei

    Frincu, Gina

  • Editură: Runa
  • Cod: runa-17236
  • Autor(i): Gina Frincu , Adrian Deliu
  • Apariție: 2005
  • ISBN 978-973-7785-25-1
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 304 pag. (coperta plastefiata lucios | format 17x24)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Aceasta carte constituie unul dintre cele mai complete ghiduri gastronomice aparute vreodata in tara noastra, cuprinzand retete dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile. Ceea ce o individualizeaza fata de celelalte aparitii editoriale de acest gen este faptul ca preparatele sunt usor de realizat, fara sa necesite dotari speciale, iar ingredientele sunt la indemana oricui.

Veti gasi aici retete atat pentru cei care tin la silueta - cu ajutorul tabelelor prezentate in interior, acestia isi pot calcula caloriile in orice moment -, cat si pentru gurmanzi. Nu i-am uitat nici pe vegetarieni.

Va oferim retetele unor preparate culinare de un deosebit rafinament, pe care le-ati putea gasi doar in marile restaurante de la noi si din lume, dar si ale unor delicioase mancaruri pregatite "ca la mama acasa". Datorita sfaturilor noastre temeinic documentate, va va fi usor sa puneti muraturi sau sa faceti compoturi, dulceturi sau gemuri. Va propunem o carte care sa va mearga la suflet, sa va fie aproape in orice moment si care, mai ales, nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie romaneasca. Autorii
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici