Meniu
Coş de Cumpărături

Ghidul fara batai de cap pentru parinti

Ghidul fara batai de cap pentru parinti
Ghidul fara batai de cap pentru parinti Editura Runa
Disponibilitate: La comanda
13,00 Lei
  • Editură: Runa
  • Cod: runa-17032
  • Apariție: 2005
  • ISBN 973-86877-9-9
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 264 pag. (coperta Flexicover | format 11x16)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

în lumea incredibil de tracasantă în care trăim, părinţii par a fi persoanele cel mai mult supuse stresului. Munca asiduă, orientarea copiilor spre activităţi extracurriculare, toate ne fac să tânjim după momente de relaxare alături de copiii noştri. Ghidul... fără bătaie de cap pentru părinţi oferă sugestii dintre cele mai potrivite, pentru a vă bucura mai mult de copiii dumneavoastră şi de a fi în acelaşi timp mai puţin stresaţi şi mai prezenţi lângă ei în fiecare clipă a vieţii lor. Iată doar câteva dintre chestiunile scoase în evidenţă sau la care se încearcă găsirea unei soluţii: - Recunoaşteţi că aveţi nevoie de ajutor! - Cea mai grea meserie din lume... - Luaţi câte un moment de respiro - "Pentru că aşa am spus eu!" - Păstraţi-vă slujba! - Bucuraţi-vă de copiii dumneavoastră în fiecare zi! şi multe altele. Această carte vă va ajuta să fiţi un părinte mai bun, mai calm, mai fericit.

Etichete:ghid, parinti,
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici