Meniu
Coş de Cumpărături

Sanatate din Farmacia Domnului. Sfaturi si tratamente verificate cu plante medicinale

Sanatate din Farmacia Domnului. Sfaturi si tratamente verificate cu plante medicinale
Sanatate din Farmacia Domnului. Sfaturi si tratamente verificate cu plante medicinale
Sanatate din Farmacia Domnului. Sfaturi si tratamente verificate cu plante medicinale
-15 %
Sanatate din Farmacia Domnului. Sfaturi si tratamente verificate cu plante medicinale Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
49,90 Lei
59,00 Lei

    Maria Treben

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): Maria Treben
  • Apariție: 2022
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 120+8 planse color cu 31 de plante tamaduitoare; Format: 20x28 cm; Mod de legare: Legata cu coasere; Coperta caserata 1/1 pe carton de 2 mm plastefiata mat + lacuire UV
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

„Intr-o epoca in care atât de multi oameni se indeparteaza tot mai tare de modul de viata natural şi sunt amenintati de boli grave, din cauza unei false viziuni asupra vietii, ar trebui sa regasim drumul ce duce spre plantele noastre medicinale, pe care Dumnezeu ni le daruieşte, inca din timpuri stravechi, prin bunatatea Lui.“ (Maria Treben)


                                                                        *    *    *


Maria Treben isi are locul in istorie ca unul dintre cei mai importanti pionieri ai medicinei naturiste.


Multi o venerau ca pe o sfânta, dar de fapt a fost o persoana care si-a dedicat intreaga viata modului de folosire a plantelor medicinale si si-a propus ca aceasta stiinta sa fie cât mai  accesibila pentru tot mai multi oameni.


In toti acesti ani, popularitatea sa si cea a lucrarilor sale nu s-au diminuat niciodata.


Prin progresul metodelor de medicina alternativa, astazi, cartile sale experimenteaza o relevanta noua, mai puternica si de durata.


In cea mai importanta carte a sa, „Sanatate din Farmacia Domnului“, sunt incluse si descrise, detaliat, plante medicinale, cu puterile lor vindecatoare si potentialele aplicatii, ca: ceaiuri, tincturi, infuzii, bai sau sucuri proaspete.


De asemenea, sunt cuprinse si sfaturi, pentru nenumarate boli, cu tratamente naturiste verificate de autoare.


Nu in ultimul rând, in paginile cartii, veti gasi recomandari pentru afectiuni maligne (boli canceroase), precum: cancerul de piele, cancerul de sân, cancerul laringelui, cancerul osos, cancerul pulmonar, cancerul renal, cancerul tiroidian etc. 


                                                                        *    *    *

Din “Prefata”


“Urmaresc, de ani buni, sesiuni si congrese medicale, ale caror rezultate apar si in cotidiane. Multi medici responsabili avertizeaza cu privire la folosirea excesiva a medicamentelor. Se arata, mai ales, cât de periculoase pot deveni medicamentele analgezice. Acestea sunt administrate, de catre nenumarati oameni, fara control medical si pot dauna foarte serios diferitelor organe. Medicamentele pentru scaderea tensiunii, de exemplu, luate timp indelungat, provoaca, la femei, cancer mamar, conform celor constatate de catre trei grupe de cercetatori, care au lucrat, independent unele de altele, la Boston, Bristol si Helsinki.


As dori acum sa pun la dispozitia bolnavilor forta vindecatoare si actiunea unor plante importante, având in vedere experienta mea din ultimii doi ani si jumatate, adica din timpul scurs de la aparitia cartii „Sanatate din Farmacia Domnului“ (editia I), si sa le ofer o mâna de ajutor pentru a se insanatosi. Este inaltator ca omul sa poata iesi din deznadejdea pricinuita de boala prin propriile sale forte si prin propria sa vointa, gratie ajutorului divin al plantelor noastre medicinale. A-ti recuceri sanatatea, a purta singur aceasta raspundere ridica demnitatea omului intr-o masura care il scoate pe bolnav din lipsa de speranta a vietii sale.


Sunt intrebata mereu de unde mi-am dobândit cunostintele despre plantele medicinale. Nu pot da un raspuns precis. In copilarie, imi petreceam vacantele la familia unui inspector silvic. Aici puteam trai si simti intens corelatiile din natura intr-un mod ce depasea posibilitatile vârstei mele. Astfel, copil fiind, eram deja in masura sa deosebesc orice planta, stiindu-i si numele. Nu-i cunosteam insa importanta ca planta medicinala. Mama mea, o adepta entuziasta a lui Kneipp, se straduia sa ne ofere noua, copiilor, o alimentatie naturala.


Doua evenimente mi s-au intiparit, in mod deosebit, in minte si in viata pe vremea când eram copil. O vaduva, in vârsta de aproximativ 40 de ani, mama a trei copii si bolnava de leucemie, fusese trimisa acasa de la spital ca fiind un caz incurabil. Medicii ii mai dadusera trei zile de trait. Sora acesteia, gândindu-se disperata la copiii care aveau sa ramâna orfani, a dus urina bolnavei la o vânzatoare de buruieni de leac, din apropiere de Karlsbad. Desi, aceasta femeie a exclamat speriata: „Abia acum veniti!“, ierburile date au ajutat. La un consult clinic efectuat zece zile mai târziu, nu s-a mai gasit nici urma de leucemie!


Un caz asemanator s-a intâmplat cu o femeie de 38 de ani, mama a patru copii. Si aici era vorba despre leucemie, si medicii nu i-au mai dat nici macar o speranta. Femeia a cerut, de asemenea, sfaturi tot la o vânzatoare de plante medicinale, procurându-si ierburile corespunzatoare. Si-a preparat zilnic câteva cesti cu ceaiuri. De fiecare data când trecea prin fata lor, lua câte o inghititura zdravana. „Chiar daca nu ajuta, nu are nici ce sa-mi strice“, s-a gândit ea. Zece zile mai târziu, rezultatul examenului medical a fost: Nicio urma de leucemie!


Din aceste exemple, se poate recunoaste cât de important este sa se bea in timpul zilei o mare cantitate de ceai, in cazul bolilor ce par incurabile. Mie mi-a fost clar, inca de atunci, ca plantele pot ajuta chiar si in bolile foarte grave, cum ar fi cele canceroase maligne.” Maria Treben

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici