Cod produs:  31251
Autor(i):  Mircea Georgescu
Editura:  Andreas
Aparitie:  2012
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  224
Format:  13x20 cm
ISBN 978-973-8958-84-5
11,48 Lei 14,00 Lei
Reducere 18%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Conservarea alimentelor - 370 de retete pentru camara dumneavoastra

Peste 370 de retete pentru conservarea legumelor, fructelor, carnii, pestelui. Totodata sunt incluse in lucrare si retete pentru prepararea bauturilor racoritoare, mustului, vinului de casa si bauturilor de casa. Metodele sunt naturiste, traditionale si sanatoase pentru organism.

Un adevarat ABC al conservarii alimentelor, ideal pentru pregatirea din toamna a conservelor de iarna. Din cuprins: Masuri si greutati aproximative; Aportul energetic al diverselor alimente; Continutul în vitamine al principalelor alimente; Metode de pastrare si conservare a legumelor; Retete; Conservarea unor specialitati de peste; Taierea porcului la români; Specialitati din carne; Metode de pastrare si conservare a fructelor; Fructe uscate si fructe confiate; Dulceturi, gemuri, marmelade ; Compoturi; Bauturi racoritoare ; Must si vin de casa; Bauturi alcoolice.