Meniu
Coş de Cumpărături

DEX - Dictionarul explicativ al limbii romane - editia 2016

DEX - Dictionarul explicativ al limbii romane - editia 2016
DEX - Dictionarul explicativ al limbii romane - editia 2016
DEX - Dictionarul explicativ al limbii romane - editia 2016
-100 %
DEX - Dictionarul explicativ al limbii romane - editia 2016 Editura Univers Enciclopedic
Disponibilitate: Produs Indisponibil
0,00 Lei
  • Editură: Univers Enciclopedic
  • Cod: universenciclopedic
  • Apariție: 2016
  • ISBN 978-606-704-161-3
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 1376 pag. (coperta cartonata; plastefiata lucios | format 20x27)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.


Aceasta noua editie a III-a, revazuta si adaugita, a Dictionarului explicativ al limbii romane, elaborata de un grup de cercetatori de la Institutul de Lingvistica "Iorgu Iordan - Al. Rosetti", aparuta sub egida Academiei Romane, reprezinta punerea de acord a editiei anterioare cu noile norme ortografice, ortoepice si de punctuatie ale limbii romane.Conceput ca un vast si complex repertoriu lexical, Dictionarul inregistreaza si explica peste 67 000 de cuvinte: cele mai utilizate in limba romana contemporana si in operele literare clasice, un mare numar de regionalisme, arhaisme si neologisme, precum si termeni si unitati frazeologice noi apartinand unor domenii de actualitate (informatica, finante, drept, religie, mass-media etc.).Fata de cea precedenta, aceasta editie cuprinde foarte multe articole noi  si adaugiri.Desi nu este un dictionar etimologic propriu-zis, DEX-ul indica si originea cuvintelor.Cel mai cuprinzator dictionar al limbii romane, DEX-ul se adreseaza tuturor celor care au nevoie de informatii noi in legatura cu vocabularul romanesc actual.DEX a fost si este cea mai bine vanduta carte din Romania.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici