Cod produs:  afca
Autor(i):  Gerald Durrell
Editura:  ART
Colectie:  Carti Cult
Aparitie:  2017
Tip Coperta:  plastefiata lucios; cartonata
Nr. Pagini:  360
Format:  15x21 cm
ISBN 978-606-710-411-0
32,00 Lei 33,00 Lei
Reducere 3%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Familia mea si alte animale

Familia mea si alte animale este o vesela cronica de familie, iubita cu pasiune de milioane de cititori, un clasic al umorului britanic de cea mai buna calitate.Atunci când excentrica familie Durrell nu mai suportă deprimanta climă britanică, face ceea ce orice familie rezonabilă ar face: își vinde casa din Anglia și se mută cu tot cu cățel în însorita insulă grecească Corfu.

Pentru Gerry, în vârstă de zece ani, acesta este începutul unei perioade magice și pline de aventuri. Întâlnirea dintre fabuloasa menajerie pe care Gerry o aduce în casă și originala lui familie dă naștere unei serii de catastrofe irezistibil de comice: șerpi salvați de insolație care ajung în cadă, cutii de chibrituri pline cu scorpioni mișunând pe masă la micul dejun, două coțofene care devastează casa și se îmbată criță la o petrecere, o cățelușă urâțică în călduri căreia îi iese piciorul din încheietură când ți-e lumea mai dragă și multe altele. 

Nici ceilalți membri ai familiei Durrell nu sunt tocmai insipizi: o să vedeți ce se poate întâmpla în fața unor moaște sfinte, cum ieși dintr-o mlaștină la vânătoare de rațe, cum se conduce o barcă rotundă când suferi din amor etc.