Cod produs:  afca
Autor(i):  Paulo Coelho
Editura:  Humanitas
Aparitie:  2018
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  256
Format:  13 x 20 cm
ISBN 978-606-779-411-3
34,00 Lei 37,00 Lei
Reducere 8%
 La comanda
    Distribuie pe Facebook  

Hippie - Paulo Coelho

In noul sau roman autobiografic, Paulo Coelho reinvie visul de iubire si pace universala al generatiei hippie.


In noul sau roman autobiografic, Paulo Coelho reinvie visul de iubire si pace universala al generatiei hippie de la inceputul anilor 1970.


Paulo, un brazilian de 23 de ani care isi doreste sa devina scriitor, strabate lumea in cautarea libertatii si a sensului profund al existentei. La Amsterdam o intalneste pe Karla, o tanara olandeza care isi asteapta insotitorul predestinat pentru a ajunge in Nepal. Drumurile lor se incruciseaza in Piata Dam, unde hotarasc sa plece impreuna cu legendarul Magic Bus, urmand o bine-cunoscuta ruta hippie. Calatoria lor prin Europa marcheaza inceputul unei povesti de dragoste si al cautarii de sine. La Istanbul, Paulo trece printr-o serie de experiente initiatice care ii dau posibilitatea sa descopere valori si principii ce-l vor ghida intreaga viata.

Hippie, romanul in care Paulo Coelho intretese aventura, filozofia si intamplari semnificative din propria tinerete, este o carte importanta si relevanta pentru vremurile in care traim.


Cea de-a douazecea carte scrisa de Paulo Coelho, Hippie este un roman despre gasirea propriului drum, despre cautarea spirituala si curajul de a lua decizii, despre solidaritate si toleranta si, mai ales, despre importanta calatoriilor in construirea identitatii.