Meniu
Coş de Cumpărături

Dragostea de animale - antologie de texte literare pentru orele de dirigentie / educatie ecologica

Dragostea de animale - antologie de texte literare pentru orele de dirigentie / educatie ecologica
Dragostea de animale - antologie de texte literare pentru orele de dirigentie / educatie ecologica
-18 %
Dragostea de animale - antologie de texte literare pentru orele de dirigentie / educatie ecologica Editura Andreas
Disponibilitate: La comanda
12,30 Lei
15,00 Lei

    Simona Silvia Badulescu

  • Editură: Andreas
  • Cod: ANDREAS-31549
  • Autor(i): Simona Silvia Badulescu
  • Apariție: 2018
  • ISBN 978-606-765-077-8
  • Nr. pagini / Copertă / Format: coperta plastefiata lucios | format 208
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Invatamantul de pretutindeni are sarcina de a oferi elevilor informatie si educatie. In privinta educatiei, resursele investite au o pondeere mult mai mica fata de cea a informatiei. Nici literatura de specialitate nu ii ajuta prea mult pe profesori. Pentru a oferi o buna educatie elevilor, trebuie inceput prin a le cultiva in constient dragostea de viata si de libertate, iar respectul fata de orice fiinta este un prim pas in acest sens. Vin in ajutorul colegilor mei profesori cu aceasta culegere de texte literare, menita sa dezvolte in sufletul oricarui copil toleranta si dragostea fata de animale si fata de mediul, implicit. Prima parte a lucrarii, dragostea de animale, incepe cu un proiect de lectie demonstrativa de dirigentie, insistand apoi, in primul capitol, asupra modului in care profesorul ar trebui sa prezinte elevilor animalul. Acesta trebuie apreciat si respectat pentru ceea ce este, o fiinta care contribuie la echilibrul ecosistemului, in niciun caz pentru ca ar avea trasaturi umane, asa cum prezinta, in mod gresit, unele filme.


Al doilea capitol prezinta atitudini negative ale oamenilor fata de animale, avand scopul de a-i contientiza pe elevi ca asemenea aspecte sunt absolut nefiresti si revoltatoare pentru conditia umana.


In capitolul al patrulea, diversi autori studiaza caracterul animalelor, care surclaseaza, uneori, pe cel al oamenilor.


Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici