Meniu
Coş de Cumpărături

Parintele Arsenie Boca - un om mai presus de oameni

Parintele Arsenie Boca - un om mai presus de oameni
-17 %
Parintele Arsenie Boca - un om mai presus de oameni Editura
Disponibilitate: La comanda
10,00 Lei
12,00 Lei

    Marturii - vol. 4

  • Cod: mir-13466
  • Autor(i): Natalia Corlean
  • Apariție: 2011
  • ISBN 978-973-1981-26-0
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 224 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

"Rugaciunile si jertfa Sfintilor Brancoveni m-a adus pe mine pentru tara aceasta a noastra."

Parintele Arsenie Boca

"Personalitatea Parintelui Arsenie este uriasa. Mostenirea Sfintiei sale este pe masura. Influenta pozitiva, spirituala, duhovniceasca a Parintelui Arsenie este unica. Sa nu ma socoteasca cineva ca exagerez, dar repet ceea ce am spus in urma cu aproximativ 21 de ani, la inmormantarea Sfintiei sale: "Nu cred ca, de la Sfantul Apostol Andrei, cel intai chemat, Apostolul romanilor, care a adus cel dintai Evanghelia lui Hristos pe pamant romanesc, sa mai fi fost cineva ca Parintele Arsenie, de o asemenea statura si anvergura spirituala".


Il vad un sfant intre sfinti, inaintea lui Iisus Hristos - "Sfantul Sfintilor", cum este numit in cartea proorocului Daniel. Il vad pe Parintele Arsenie ca fiind astazi mana lui Hristos  intinsa neamului romanesc ca altui Petru care se scufunda in valuri."

Daniil, Episcop - Loctiitor al Daciei Felix.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici