Cod produs:  lizuka
Autor(i):  Nessia Laniado
Editura:  Lizuka Educativ
Colectie:  Mici si mari
Aparitie:  2017
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  144
Format:  13x20 cm
ISBN 9786068714264
19,00 Lei 25,00 Lei
Reducere 24%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Retete delicioase de la intarcare pana la varsta de 3 ani - Nessia Laniado

Conform unui studiu recent condus de catre Institutul Auxologic, in Italia, 36% din copiii cu varsta de 8 ani prezinta un surplus de greutate sau sunt chiar obezi, fapt care plaseaza aceasta tara pe locul I in Europa la obezitate infantila. Intr-o continua crestere este chiar si incidenta, deja din prima parte a copilarie, a intolerantelor si alergiilor alimentare. Iata de ce este important ca micutii nostri sa aiba un raport echilibrat cu mancarea si sa invete sa aprecieze alimentele vitale cele mai sanatoase.
Pe langa faptul ca aceasta carte va ofera indicatii detaliate despre cum puteti sa depasiti mai usor perioada intarcarii, prezinta si o gama vasta de retete atent studiate, pentru a oferi copiilor nostri placerea unei mese bune, cu feluri de mancare echilibrate si bogate in toate principiile nutritive necesare unei cresteti armonioase.

Nessia Laniado, jurnalista, scriitoare si terapeuta, este experta in medicina si alimentatie naturista. Ea a fost redactor-sef al revistelor "Donna e mamma" ("Femeie si mama") si "Insieme" ("Impreuna"). Pentru editura red! a publicat numeroase carti de succes.