ANTOLOGIE DE TEXTE LITERARE PENTRU CLS. I-II
-9%

ANTOLOGIE DE TEXTE LITERARE PENTRU CLS. I-II

Editura: Corint
Cod: corint-33484
Aparitie: 2007
Coperta: plastefiata lucios
Nr. de pagini: 336
Format: 17x24 cm
ISBN 978-973-653-997-8
Disponibila in limita stocului
Pret nou:
25,00 Lei
   27,50 Lei
Economisesti 2,50 Lei
-+

Adresandu-se indeosebi elevilor aflati in perioada primelor achizitii,textele din aceasta antologie au fost selectate urmarindu-se nivelul de accesibilitate. Au fost alese texte care sunt usor ed abordat in cadrul activitatii didactice,generatoare de interes pentru cunoastere si pentru lectura.
Antologia este strucuturata in doua parti, Scriitori romani si Scriitori straini,in incercarea de a realiza astfel o familiarizare a copiilor cu vastul tezaur al literaturii nationale si universale. Prezentarea textelor intr-o succesiune preponderent cronologica, in functie de anul nasterii autorilor si de momentul publicarii scrierilor selectate, contribuie la formarea unei imagini de ansamblu asupra evolutiei literaturii. Pentru a usura efortul micilor cititori, la sfarsitul fiecarui text se gasesc explicate cuvintele pe care ei nu le-au mai intalnit.
Oferindu-va aceasta antologie ca suport in nobila stradanie de a-i conduce pe cei mici pe drumul spre cunoastere, spre dragostea de CARTE, consideram ca ea poate constitui un prim pas in formarea gustului lor de  A CITI.

Comenteaza

Nota: Codul HTML este citit ca text!
    Mica           Mare

Din aceeasi categorie

OFERTA! Carti pt. Copii (PDF)

© 2019 Editura Andreas. Toate drepturile rezervate.

S.C. IVO PRINT S.R.L.