Cod produs:  1669
Autor(i):  Mircea Georgescu
Editura:  Andreas
Colectie:  333 retete
Aparitie:  2012
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  176
Format:  13x20 cm
ISBN: 978-973-87576-0-6
6,50 Lei 10,00 Lei
Reducere 35%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

333 retete - Preparate din carne

În respectarea aceluiasi principiu de lucru pe care autorul l-a respectat cu sfintenie în mai toate culegerile sale de retete culinare, si aceasta carte cuprinde mai multe specialitati din tara noastra, dar si altele mai putin cunoscute in Romania, fiind furnizate de Ambasadele straine acreditate la Bucuresti.

Din cuprins:
- Preparate din carne de oaie;
- Preparate din carne de porc;
- Preparate din carne de vita;
- Preparate din specialitati de carne;
- Preparate din vânat;
- Preparate din carne de pasare etc