Meniu
Coş de Cumpărături

Cifrele nu mint - Vaclav Smil

Cifrele nu mint - Vaclav Smil
-11 %
Cifrele nu mint - Vaclav Smil Editura Lifestyle
Disponibilitate: La comanda
40,00 Lei
45,00 Lei

    Vaclav Smil

  • Editură: Lifestyle
  • Cod: trei
  • Autor(i): Vaclav Smil
  • Apariție: 2021
  • ISBN 978-606-7892-60-4
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 304 pag. (coperta normala | format 13 x 20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Cifrele nu mint - 71 de povesti care ne ajuta sa intelegem lumea moderna

 

Cat de periculos e sa zbori? Care este greutatea cumulata a tuturor vacilor din lume? Si ce ii face pe oameni fericiti?

 

In Cifrele nu mint, profesorul Vaclav Smil ne poarta intr-o aventura a cunoasterii, incepand cu natiunile si locuitorii Pamantului, trecand prin hrana si combustibilul din care isi iau energie si pana la mijloacele de transport si inventiile din lumea moderna - fara sa neglijeze impactul pe care il au toate acestea asupra planetei.

Smil foloseste statistici surprinzatoare si grafice revelatoare pentru a pune sub semnul intrebarii prejudecatile pe care le avem. El isi propune sa ne demonstreze importanta datelor, fiindca, in definitiv, poate ca cifrele nu mint, dar ce adevar transmit ele?

 

Astept intotdeauna cu cea mai mare nerabdare fiecare carte a lui Vaclav Smil. - Bill Gates

 

O lectura foarte utila pentru oricine este sceptic in privinta statisticilor sau a informatiilor intr-o lume in care cifrele par sa insemne totul si nimic. - BBC Science Focus

 

Probabil ca nici un alt savant nu stie sa explice imaginile prin cifre mai bine decat Smil. - Guardian

 

Vaclav Smil este profesor emerit la Universitatea din Manitoba. Este autorul a peste 40 de carti despre subiecte care includ energia, schimbarile privind mediul si populatia planetei, productia de hrana si nutritia, inovatiile tehnologice, evaluarea riscurilor si politicile publice. Este membru al Societatii Regale din Canada, iar in 2010 a fost inclus de catre publicatia Foreign Policy in primii 100 de intelectuali ai lumii.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici