Meniu
Coş de Cumpărături

Calauza - Mihaela Ion

Calauza - Mihaela Ion
Calauza - Mihaela Ion
-18 %
Calauza - Mihaela Ion Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
6,97 Lei
8,50 Lei

    Mihaela Ion

  • Editură: Andreas
  • Cod: 1794
  • Autor(i): Mihaela Ion
  • Apariție: 2011
  • ISBN: 978-973-8958-79-1
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 144 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20 )
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Aceasta carte isi are radacina intr-o lacrima mult prea adanca, lacrima suferintei, care, nerostita, cade fara mila pe obrazul sufletului. Iar atunci cand «dusmanii omului sunt casnicii lui», cand loviturile vin din partea celor apropiati, durerea este nespus de mare, imposibil de alinat de multe ori. 

Inspirata dintr-un caz real, cartea Calauza poate fi un indreptar pentru anihilarea amaraciunii lasate de lovituri mult prea puternice pentru sufletul unui om. Ghearele razbunarii, zidurile tacerii, intunericul departarilor, dar si lumina credintei strabat aceasta carte, care te tine suspendat de infricosatoarea intrebare: Oare ce va mai fi? Din lacrima-n lacrima si din iubire-n iubire, se pot parcurge paginile acestei carti, unde fiecare dintre noi se poate regasi, macar intr-unul dintre pasajele lucrarii. In tot amalgamul de trairi si de temeri, de disperari si de sperante, veti descoperi chipul neclintit al calauzei, care, turnata in aurul nemistuit al cuvintelor, gaseste raspuns la orice intrebare si solutie pentru orice situatie. 


O carte despre dragoste, suferinta si credinta.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici