Cod produs:  31256
Autor(i):  Mihaela Ion
Editura:  Andreas
Aparitie:  2016
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  272+48
Format:  13x20 cm
ISBN 978-606-765-009-9
20,50 Lei 25,00 Lei
Reducere 18%
 Indisponibil
    Distribuie pe Facebook  

Calugarul si Alexandra - tulburatoarea poveste a unei iubiri imposibile

"Calugarul si Alexandra - tulburatoarea poveste a unei iubiri imposibile"...

un roman de dragoste cu profunde amprente psihologice. O iubire traita la granita dintre viata si moarte, dintre binecuvantare si blestem; o iubire care coboara pana la portile iadului pentru ca mai apoi sa se ridice pe inaltimile cerului. O iubire profunda, definitiva si greu de inteles... O iubire care jertfeste totul pe Altarul vesniciei.

Calugarul nu are nume, pentru ca ar putea sa fie oricare dintre monahi, Alexandra are, deoarece nu orice femeie poate fi ca ea. Celelalte personaje intregesc tabloul vietii traite in functie de alegerea omui. Caci, in functie de puterea de a ierta si de a merge catre Lumina sau de incapatanarea de a ramane in intuneric, se petrece totul.

Faptele sunt reale, iar personajele sunt contemporane cu noi. O poveste dureroasa, fascinanta, dar si inaltatoare. Romanul "Calugarul si Alexandra" poate fi inteles dupa masura starii sufletesti a cititorului. Asa ca, si citind acest roman, ne putem da seama la ce nivel de aspiratie spirituala ne aflam deocamdata. Daca vedem intuneric, inseamna ca recunoastem intunericul, daca vedem Lumina, inseamna ca in Lumina suntem. "... lumina lumineaza in intuneric si intunericul nu a cuprins-o."


Cartea se vinde impreuna cu lucrarea "Prin secundarul lumilor-povesti", o carte de poezii scrisa de Mihaela Ion.